Închide meniul

"Condiții ca în Liga 2" Adrian Păun s-a luat la întrecere cu Florin Tănase şi a avut o reacţie violentă: "Avem cel mai prost teren din Liga 1"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 februarie 2021, 20:02 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

"Condiții ca în Liga 2" Adrian Păun s-a luat la întrecere cu Florin Tănase şi a avut o reacţie violentă: "Avem cel mai prost teren din Liga 1"

Adrian Păun, după CFR Cluj - UTA 0-0

profimediaimages

CFR Cluj a trecut pe lângă gol în minutul 70, când mingea trimisă cu capul de Vinicius a fost oprită în extremis de Rîmniceanu. Clujenii au acuzat că arbitrul a închis ochii în momentul în care mingea a trecut linia porții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Păun: "Numai dacă nu vrei nu dai gol la faza aia"

“Am controlat meciul. Am avut ocazii imense în prima repriză. Am avut un gol valabil. Numai dacă nu vrei nu îl dai. Plus alte două penalty-uri, m-am uitat pe reluări. Este a doua oară când ratăm șansa să urcăm pe primul loc. Mergem înainte, n-avem ce să facem.

Îmi reproșez multe faze după fiecare meci. Trebuie să-mi ajut echipa, să înscriu, să dau pase de gol. Au fost erori de arbitraj. În ultimele etape, mai mult vorbim și facem puțin", a declarat Adrian Păun după CFR Cluj – FC Voluntari 0-0.

Adrian Păun: "Avem condiții de Liga 2"

Adrian Păun s-a plâns de starea gazonului de la Cluj. Nu este singurul care criticat vehement condițiile de joc. Florin Tănăse a făcut același lucru după înfrângerea FCSB-ului la Hermannstadt.  

"Sunt mai mulți factori care au dus la surprize. Terenurile sunt groaznice. Toate meciurile sunt de bătaie. Tănase a acuzat gazonul cu Hermannstadt, fac și eu la fel.  Cred că avem cel mai prost teren din Liga 1. Nu poți să joci pe asemenea frig.

Reclamă

Avem pretenții să facem jucăm în Cupele Europe, să ne calificăm la Mondiale, dar condițiile sunt zero. Ca la Liga 2. La TV lumea vede lucrurile altfel. Să se pună în locul nostru și să vadă cum e. Terenul ii ajută pe ei", a declarat Adrian Păun. 

CFR Cluj – FC Voluntari 0-0 

Este al doilea meci la rând în care ardelenii pierd puncte. S-au "împiedicat" și în etapa precedentă, când au cedat cu 2-1 pe terenul lui FC Botoșani. 

Este doar al doilea meci de campionat fără gol marcat de CFR Cluj în mandatul lui Edi Iordănescu. Mai mult, a fost al treilea egal în Liga 1 al clujenilor sub comanda noului antrenor. 

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj rămâne pe locul secund în clasament, la egalitate de puncte cu FCSB. Roș-albaștrii au însă un golaveraj mai bun. 

De cealaltă parte, FC Voluntari a scos un punct crucial în lupta pentru retrogradare. Este al doilea rezultat pozitiv consecutiv pentru echipa lui Bogdan Andone, după victoria cu 1-0 de pe terenul Viitorului. 

CFR Cluj se va deplasa pe terenul lui Gaz Metan Mediaș în următoarea etapă. FC Voluntari va primita vizita lui FC Argeș.   

Recomandări
  • CFR Cluj - FC Voluntari 0-0
  • Adrian Păun a răbufnit

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și