Închide meniul

Conducerea CFR-ului, avertisment pentru Şumudică? Mesajul unuia dintre acţionari: „Noi vrem performanță, nu vrem circ!”

Antena Sport Publicat: 7 august 2021, 13:10

Reclamă
Conducerea CFR-ului, avertisment pentru Şumudică? Mesajul unuia dintre acţionari: „Noi vrem performanță, nu vrem circ!

Marius Şumudică

Hepta

Rezultatele nu sunt singurele argumente ale lui Marius Şumudică la CFR Cluj. Pe lângă performanţă, Şumudică trebuie să aibă şi un comportament decent. Cel puţin asta a transmis Ştefan Gadola, unul dintre acţionarii campioanei. De altfel, Marius Şumudică chiar a promis că se va schimba şi se va feri de scandaluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducerea CFR-ului, avertisment pentru Şumudică?

Șumudică crede că va face performanță, e foarte bine. Eu chiar apreciez că gandește optimist. Daca insuflă acest lucru jucătorilor e perfect. Și noi vrem să câștigăm încă o data campionatul.

Sper să facem un joc bun și să ne calificăm mai departe în Europa League, eu cred că vom face un joc diferit ca la Cluj, îl știu pe Șumudică, gandește foarte bine. Noi vrem performanță, nu vrem circ. El a spus că vom vedea un alt Șumudică, acum așteptăm să vedem”, a spus Ştefan Gadola la Pro X.

Marius Şumudică, replică acidă pentru Mihai Stoica

Tehnicianul grupării din Gruia a răspuns ironic la acuzele venite dinspre FCSB. Mihai Stoica a contestat arbitrajul lui Andrei Chivulete în stilul său: „Sub 2 metri e chiar OK”. Şumudică nu a rămas dator!

Am primit azi o poză pe telefon cu un Tico bleu şi printre multe abţibilduri era şi unul cu FCSB„, a spus Şumudică.

Reclamă

Gafe uluitoare de arbitraj în Mioveni – CFR Cluj

Au fost gafe uluitoare de arbitraj la meciul dintre Mioveni şi CFR Cluj, din etapa a 4-a a Ligii 1. „Centralul” Andrei Chivulete şi asistenţii săi, Vladimir Urzică şi Andrei Constantinescu, s-au întrecut în erori.  Claudiu Petrila a deschis scorul în minutul 49, după o fază extrem de controversată. Tânărul de 20 de ani a colaborat excelent cu Tahiri. A reuşit un un-doi la care fundaşii adverşi au fost făcuţi KO. Totuşi, pe reluări s-a văzut că, în momentul pasei marocanului, Petrila era în poziţie clară de ofsaid.

A fost şi o fază la care jucătorii lui Marius Şumudică au cerut penalty, fără a-l convinge pe Chivulete. În minutul 47, Ciprian Deac a fost călcat la aceeaşi fază atât de Blănaru, cât şi de Şerbănică. Nu s-a luat nicio decizie, iar jocul a continuat.

Şi CS Mioveni putea primi un penalty, cu un sfert de oră înainte de final! Graovac l-a tras de tricou pe Garutti în careu, sub ochii arbitrului. În cele din urmă l-a şi pus la pământ pe fundaşul Mioveniului, dar Chivulete nu a intervenit.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos 12:05 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:51 Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, live în AntenaPLAY 11:45 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:44 VideoEnergia unei performanţe uriaşe! Filmul calificării României la EURO 2024 a stârnit emoţii: „Va inspira mulţi oameni” 11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley Vezi toate știrile
Citește și