Închide meniul

Conducerea pune presiune pe Mircea Rednic: „Un egal ar fi dezastruos pentru noi”. Ce spune Iuliu Mureşan despre eventuala demitere a antrenorului

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 decembrie 2021, 10:57

Conducerea pune presiune pe Mircea Rednic: „Un egal ar fi dezastruos pentru noi. Ce spune Iuliu Mureşan despre eventuala demitere a antrenorului

Mircea Rednic, ameninţat cu demiterea

Profimedia

Iuliu Mureşan spune că postul lui Mircea Rednic nu este în pericol în eventualitatea unui rezultat negativ cu lanterna roşie, Academica Clinceni. Totuşi, administratorul special al echipei din Ştefan cel Mare nu concepe ca echipa să nu câştige această partidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducerea pune presiune pe Mircea Rednic

Dinamo nu mai bate pe nimeni în Liga 1 din luna august. Nici măcar aducerea lui Mircea Rednic nu i-a revigorat pe cei din Ştefan cel Mare. Echipa are 7 meciuri consecutive fără victorie cu Mircea Rednic pe bancă. Totuşi, conducerea încă mai are încredere în antrenor. „Nu se pune problema, are susținerea noastră și a suporterilor. Clar nu se pune problema. Când a venit, am acceptat să-i dăm timpul necesar pentru a forma o echipă mai puternică abia după transferurile și pregătirea din iarnă. Sigur, și el, și jucătorii, dar și noi ne dorim victoria în seara asta”, a spus oficialul celor de la Dinamo, Iuliu Mureşan care nu s-a oprit însă aici.

„Diseară avem derby-ul suferinței, nu îi pot spune altfel. Avem o situație proastă în clasament și noi, și ei. E un meci pe care trebuie să-l câștigăm, să obținem o victorie după o pauză lungă. Nu concepem alt rezultat! Şi un egal ar fi dezastruos pentru noi”, a mai declarat administratorul special de la Dinamo, conform gsp.ro.

Citește și:

Dinamo, pe loc retrogradabil direct

Dinamo e pe locul 15 în Liga 1, cu doar 7 puncte acumulate în 17 etape. „Problema e la voi, că tot apăreți cu multe zvonuri, aţi luat toți antrenorii la rând, îi propuneți la Dinamo, ba că sunt doriți de cei din conducere, ba de jucători, ba de magazioneri, ba de bucătari, și creați, pentru că va place să creați. Nu mă supăr, e normal când lucrurile nu merg bine să vă gândiți să creați o atmosfera de genul, mai ales în jurul lui Dinamo. Nu știu ce vă faceți voi dacă Dinamo n-o să mai fie, de cine o să mai scrieţi?

Nu există, ați oferit prea multe zvonuri de-astea care n-au fost adevărate. Azi chiar n-am citit, să vedem dacă a mai apărut ceva. Lucrurile bune nu le sesizați, lucrurile rele da, și dacă nu sunt le inventați voi. Mă pot comporta și eu ca voi. Să vin la conferință, ‘mă interesează doar meciul de mâine, în rest nu are rost să-mi puneți întrebări, că nu vă mai răspund”, a declarat Mircea Rednic, înaintea meciului cu Academica Clinceni.

Reclamă

 

 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și