Închide meniul

Constantin Budescu, execuţie fabuloasă în Astra – Viitorul 1-1. Aproape de golul campionatului, din propria jumătate de teren

Antena Sport Publicat: 31 ianuarie 2021, 11:16

Reclamă
Constantin Budescu, execuţie fabuloasă în Astra – Viitorul 1-1. Aproape de golul campionatului, din propria jumătate de teren

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Constantin Budescu, aproape de un supergol

Mingea se ducea spre vinclul porţii oaspeţilor, iar Căbuz a fost foarte aproape de a intra în poartă cu tot cu mingea. Acesta a reuşit în ultimul moment să evite deschiderea scorului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu a fost integralist în meciul din etapa a 20-a. Astra a fost condusă încă din minutul 10, după golul marcat de George Ganea, dar a reuşit să smulgă o remiză. Elveţianul Sebastien Wutrich a făcut 1-1 cu o jumătate de oră înainte de final. Pentru constănţeni a fost al 5-lea rezultat de egalitate la rând.

Constantin Budescu, faza începutului de an

Constantin Budescu a reuşit faza începutului de an. A marcat un gol uluitor, de pe tunelul care duce la vestiare. Clipul a fost postat pe o reţea socială.

Constantin Budescu a reuşit un nou moment uluitor. A marcat la antrenamentul Astrei, cu un şut de pe tunelul care duce la vestiare.

Mijlocaşul în vârstă de 31 de ani a lovit mingea, apoi a fugit repede pe teren ca să vadă dacă intră în poartă. Execuţia a fost reuşită, iar Budescu a sărbătorit mai ceva ca la un gol oficial. De bucurie, el a plonjat în zăpada de pe teren. "One thousand (n.r. o mie) la mine! No problem!”, a strigat Budescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și