Închide meniul

Constantin Budescu, în formă maximă. "Vine cu kilograme în minus"

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2020, 11:51

Reclamă
Constantin Budescu, în formă maximă. "Vine cu kilograme în minus"

SportPictures via Hepta

Constantin Budescu așteaptă reluarea campionatului

"Am discutat cu el zilele trecute, a zis că se simte bine cu accidentarea, nu mai simte nimic nici când aleargă, nici când face bicicletă. E bine cu kilogramele, e nerăbdător să începem şi noi antrenamentele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E paradoxal, el după o perioadă de pauză revine bine. Chiar vorbeam cu el că în perioada asta cât a fost accidentat, când a început nebunia asta cu pandemia, urma ca el să intre în programul echipei.
Şi arăta extrem de bine din punct de vedere al kilogramelor. Chiar glumeam pe tema asta cu el <<Pauza şi statul acasă… În loc să vii cu kilograme în plus, ai venit cu kilograme în minus>>"
, a spus antrenorul Astrei, Bogdan Andone, pentru Telekom Sport.

Constantin Budescu, pe lista lui FCSB

Băgat în șomaj de conducerea Astrei, Constantin Budescu ar putea ajunge în vară la FCSB. Gigi Becali l-ar vrea înapoi pe mijlocaș, iar un astfel de transfer este văzut cu ochi buni de Lucian Sânmărtean

"Mie mi s-a parut eficient. Jucătorul care a făcut diferența la FCSB. E un jucător de real talent și cred că nea Gigi știe clar că are nevoie de un jucător de excepție, care să îi strunească și pe ceilalți tineri, foarte talentați de altfel", a declarat Lucian Sânmărtean, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și