Închide meniul

Constantin Budescu pleacă de la FCSB! ”Magicianul” s-a înțeles cu Gigi Becali. Cu cine va semna

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 ianuarie 2022, 20:04

Constantin Budescu pleacă de la FCSB! ”Magicianul” s-a înțeles cu Gigi Becali. Cu cine va semna

Constantin Budescu a plecat de la FCSB după doar 10 meciuri

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Constantin Budescu pleacă de la FCSB

Lotul FCSB-ului se va reuni miercuri, însă fără Constantin Budescu. Mijlocașul s-a înțeles cu Gigi Becali pentru a rezilia contractul cu FCSB, la mai puțin de 4 luni de când a semnat, anunță gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La FCSB, ”Budi” avea un salariu de 240.000 euro pe an (20.000 de euro pe lună), acesta fiind al treilea cel mai mare din lotul roș-albaștrilor, după Florin Tănase și Claudiu Keșeru.

„O să-l sun să-l întreb exact ce vrea, n-are sens să ne certăm, așa cum ne-am înțeles atunci când a venit, așa ne vom pune de acord și acum”, spunea Gigi Becali.

Sursa citată scrie că mijlocașul are șanse mari să ajungă la Petrolul Ploiești, liderul din Liga 2. Mijlocașul și-a început cariera la gruparea de pe Ilie Oană și a declarat în nenumărate rânduri că își dorește să îmbrace tricoul ”lupilor galbeni” înainte de retragere.

Constantin Budescu, așteptat cu brațele deschise de Petrolul Ploiești

Constantin Budescu (32 ani) este așteptat cu brațele deschise la Ploiești de Valentin Țicu, căpitanul Petrolului.

Reclamă

Liderul ”lupilor galbeni” este ferm convins că mijlocașul își dorește să revină la gruparea de pe Ilie Oană.

”Suntem prieteni. Îl aștept alături de mine, să facem un vestiar bun. La Ploiești s-a creat o familie, cred că s-ar integra foarte repede, nu se pune problema.

Cine trece pe la Petrolul nu are cum să nu vrea să se întoarcă. Cu siguranță își dorește (n.r.- Budescu să revină la Petrolul)”, a declarat Valentin Țicu pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali l-a făcut praf pe Constantin Budescu după FCSB – Rapid 3-1

Gigi Becali l-a făcut praf pe Constantin Budescu după FCSB – Rapid 3-1. Patronul roș-albaștrilor s-a enervat pe mijlocaș după prestația sa de pe Arena Națională.

”Dacă ai dat o pasă de gol nu înseamnă că ți-ai făcut treabă. Nu mă interesează pe mine ce spun alții, eu spun ce cred eu. Dacă se supără cineva, e problema lor. Eu n-am diplomație! Eu spun ce văd!

Budescu nu este Budescu. El aseară nu a fost Budescu, a fost altceva. Când mingea e la tine și ție ți-o fură adversarul imediat, nu ai ce să mai faci. Trebuie să o cam termini cu fotbalul, atât spun”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și