Închide meniul

Constantin Budescu poate juca în derby-ul FCSB – Dinamo. „Şi-a ispăşit suspendarea!”. Veşti excelente pentru Edi Iordănescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 septembrie 2021, 14:16

Constantin Budescu poate juca în derby-ul FCSB – Dinamo. „Şi-a ispăşit suspendarea!. Veşti excelente pentru Edi Iordănescu

Constantin Budescu, mesaj după despărţirea de Edi Iordănescu

Hepta

Edi Iordănescu are motive să se bucure, mai ales că nu se poate baza pe unii dintre cei mai buni jucători din ofensivă. Florin Tănase şi Florinel Coman ratează confruntarea cu marea rivală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu poate debuta în derby-ul FCSB – Dinamo

Am discutat cu cei de la FRF, Budescu și-a ispășit suspendarea, nu este niciun fel de problemă. El a primit două etape de suspendare, dar a rămas legitimat la Astra până la data de 15 februarie.

Clubul a disputat două jocuri până când el a fost transferat de Damac, astfel că și-a ispășit suspendarea. Din punctul meu de vedere poate juca fără probleme cu Dinamo, așa mi s-a transmis„, a declarat secretarul general al LPF, Justin Ştefan, pentru digisport.ro.

În sezonul trecut, Budescu a fost eliminat în partida dintre FC Argeş şi Astra pentru că l-a înjurat pe arbitru. A primit, pentru acest gest, două etape de suspendare.

Am declarat că după 30 de ani mă apuc de fotbal. Am încercat şi încerc în continuare să fac unele schimbări în viaţa mea de fotbalist şi sper asta să se vadă şi în teren.

Reclamă

Mă simt foarte bine, au mai fost câteva tentative să revin, dar este bine că am venit acum. Toate lucrurile sunt ok şi sper ca lucrurile să meargă de la acum încolo. A contat foarte mult, am primit foarte multe mesaje şi chiar am rămas plăcut surprins”, a dezvăluit Budescu.

Constantin Budescu a fost muşcat de un păianjen

Constantin Budescu are probleme medicale şi sunt şanse mici să fie titular împotriva lui Dinamo. „Artistul” a fost muşcat de un păianjen şi a ajuns la medici după ce i-a apărut o umflătură.

Budescu era oricum în urmă cu pregătirea şi încă suferea din cauza unei accidentări mai vechi. În condiţiile date, debutul său încă din acest weekend este pus sub semnul întrebării.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și