Închide meniul

Constantin Budescu, primul meci ca titular după revenirea de la FCSB! „Budi”, așteptat să facă show la Hunedoara

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 septembrie 2021, 20:38

Constantin Budescu, primul meci ca titular după revenirea de la FCSB! „Budi, așteptat să facă show la Hunedoara

Constantin Budescu, din nou titular la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Edi Iordănescu l-a titularizat pe Budescu în premieră. Mijlocașul bifase primele minute în tricoul lui FCSB în meciul cu FC U Craiova 1948, scor 1-0, în ultima etapă din Liga 1, când a intrat de pe bancă în minutul 77.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, titular în premieră după revenirea de la FCSB

Echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu CS Hunedoara: Straton – Haruț, Cristea, Miron, Radunovic – Șut, Oaidă, Olaru – Budescu, Dumiter, I. Stoica

Meciul cu FCSB a stârnit un interes uriaș la Hunedoara. Fanii s-au strâns la stadion cu câteva ore înainte și au format cozi uriașe.

Budescu a revenit recent la echipa finanțată de Gigi Becali și e gata să pună umărul la câștigarea primului titlu din 2015 încoace. Budescu a mai evoluat pentru FCSB în sezonul 2017 – 2018, reușind să marcheze 13 goluri și să le ofere colegilor 12 pase decisive în 37 de partide.

În vârstă de 32 de ani, Constantin Budescu este cotat pe site-urile de specialitate la 1.5 milioane de euro. Acesta a evoluat de-a lungul carierei în peste 180 de meciuri în Liga 1, reuşind 69 de goluri şi 67 de pase decisive.

Reclamă

Constantin Budescu, problemă bizară

Constantin Budescu a lipsit de la primele meciuri ale FCSB-ului după ce a semnat dintr-un motiv incredibil. „Magicianul” a fost mușcat de un păianjen înainte de Derby de România, 6-0 cu Dinamo.

Da, a fost mușcat de un păianjen, nu e glumă, i s-a umflat piciorul, a luat un antibiotic și nu și-a făcut efectul.

A fost nevoie de o intervenție să îi scoată sângele ăla rău. S-a antrenat, iar cu o zi înainte de meci a trebuit să-l taie iar puțin pentru a scoate ce a rămas„, a declarat Mihai Stoica la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și