Închide meniul
EXCLUSIV

Constantin Budescu s-a operat după ce a suferit cea mai gravă accidentare a carierei! Cum se simte „Magicianul” şi când poate reveni pe teren

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 aprilie 2022, 15:05

Constantin Budescu s-a operat după ce a suferit cea mai gravă accidentare a carierei! Cum se simte „Magicianul şi când poate reveni pe teren

Constantin Budescu a fost scos pe targă de pe teren

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Constantin Budescu (33 ani) s-a operat, după ce s-a accidentat grav în minutul 34 al meciului FC Voluntari – Farul, scor 1-0, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. „Budi” va lipsi aproape o jumătate de an, după ce a fost diagnosticat cu ruptură de tendon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu a căzut „secerat” pe gazon, la mijlocul terenului, fără a fi faultat de vreun adversar. Medicii au intervenit și, când au văzut cât de grave sunt problemele, l-au scos pe targă. A fost diagnosticat cu ruptură de tendon.

Constantin Budescu s-a operat după accidentarea horror din FC Voluntari – Farul 1-0

La doar câteva zile după accidentarea horror, Constantin Budescu a fost operat de doctorul Bogdan Andrei la o clinică din Capitală. Printre cei care au apelat la serviciile medicului se numără Vlad Chiricheş şi „Bombardierul” Pascu.

Potrivit surselor Antena Sport, „Magicianul” se simte foarte bine după operaţie, dar a primit o veste proastă. Recuperarea sa va dura între 4 şi 6 luni, astfel că sezonul s-a încheiat pentru mijlocaşul lui FC Voluntari.

Prima reacție a lui Constantin Budescu după ce a suferit o ruptură de tendon

Constantin Budescu a suferit cea mai gravă accidentare a carierei în meciul FC Voluntari – Farul, scor 1-0, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. Fără a fi faultat, „Budi” s-a prăbușit pe teren și a aflat că are o ruptură de tendon.

Reclamă

Chiar dacă au apărut zvonuri că Budescu ar putea ajunge chiar să se retragă, din cauza perioadei lungi de recuperare, internaționalul român și-a liniștit fanii. „Ne revedem curând”, a fost prima reacție a jucătorului ilfovenilor.

„Salutare, mulțumesc tuturor pentru mesaje, mulțumesc pentru gândurile bune. Din păcate trebuie să iau o pauză din cauza acestei accidentări, ne revedem curând. Multa sănătate, va îmbrățișez cu drag!!!„, a postat Budescu pe contul său de Instagram.

Mihai Stoica îl așteaptă pe Budescu la baza lui FCSB

Mihai Stoica a reacționat de îndată ce a aflat ce verdict a primit Constantin Budescu de la medici. Managerul general de la FCSB i-a transmis lui „Budi” că este așteptat cu brațele deschise la baza de pregătire din Berceni.

Reclamă 4 / 0/3

„Îl așteptăm pe Budescu la noi pentru perioada de recuperare. Oriunde joacă, FCSB este acasă pentru el. E al nostru, este un băiat special, un caracter deosebit”, a declarat MM pentru orangesport.ro.

Budescu are nevoie de operație și rămâne de văzut dacă își va mai dori să revină pe teren. Recuperarea, pe care ar putea să o facă la baza lui Gigi Becali, este una de lungă durată.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și