Închide meniul

Constantin Budescu, transferul de titlu al lui Mihai Rotaru, la Universitatea Craiova! Lovitură senzaţională pregătită de olteni

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2020, 9:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Constantin Budescu, transferul de titlu al lui Mihai Rotaru, la Universitatea Craiova! Lovitură senzaţională pregătită de olteni

Sport Pictures via Hepta

Constantin Budescu, aproape de Universitatea Craiova

Constantin Budescu, David Lazar, Valentin Gheorghe și Mihai Răduț sunt cei patru fotbalişti doriţi de Rotaru, susţine sport.ro. Din cauza problemelor de la club, aceştia pot ajunge chiar şi gratis la Craiova. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu (31 de ani) e cotat de transfermarkt.de la 2.4 milioane de euro şi a ajuns gratis la Astra, de la Al Shabab, în vara lui 2019. 

Constantin Budescu, aşteptat la Petrolul

Valeriu Răchită a anunţat un transfer surprinzător pentru Constantin Budescu. Răchită spune că acesta va veni la Petrolul, spre finalul carierei. Răchită e cel care l-a promovat pe Budi la prima echipă a "găzarilor".

"Budescu, vorbesc cu el tot timpul, e un băiat extraordinar. Se vede ce fotbal ştie, a dat pasă de gol. Budescu va veni la Petrolul. Cândva, la iarnă, la vară, anul viitor, tot la Petrolul va veni. 

E un jucător care iubeşte clubul. Cu mine, fără mine, va veni la Petrolul. Hamza nu a venit fără mine? Deşi, dacă îţi arăt nişte mesaje, tati-tata. Budescu va veni!” a spus Răchită pentru Ploieşti TV.

Reclamă

Budescu a câştigat singurele două trofee ale carierei, alături de Astra. El şi-a adjudecat Cupa şi Supercupa României, în 2014. 

"Budescu, la 16 ani, în 2006 m-am dus şi am văzut un meci de copii şi juniori la Vega şi mi-a sărit în ochi un copil. Zic: Când mai au copiii meci?

Vreau să merg şi săptămâna viitoare. Când l-am văzut, la fel, era trei clase peste ei. Zic, să vină de luni la antrenamente…Păi, are doar 16 ani! Şi ce dacă are doar atât. Să vină la antrenamente. La 16 ani şi câteva luni l-am băgat pe Budescu la meciul cu Otopeni. L-am debutat în Liga 1”, a mai spus Valeriu Răchită.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Constantin Budescu are 31 de ani
  • Atacantul este cotat de Transfermarkt la 2.4 milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și