Închide meniul

Constantin Budescu, aproape de revenirea la FCSB! MM Stoica a dezvăluit totul: „Nu există altă destinație pentru el”

Alexandru Ivan Publicat: 15 mai 2021, 12:05

Reclamă
Constantin Budescu, aproape de revenirea la FCSB! MM Stoica a dezvăluit totul: „Nu există altă destinație pentru el

profimediaimages

Constantin Budescu, înapoi la FCSB

MM Stoica susține că Budescu va ajunge la FCSB după ce își va încheia contractul cu Damac. Mai mult, managerul general al roș-albaștrilor a dezvăluit că „Budi” a slăbit foarte mult și a ajuns la o formă fizică excelentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, înapoi la FCSB. MM Stoica e optimist

„Dacă vreți breaking news, Budescu a ajuns la 79kg, i se văd coastele, dar mai e legat de Damac încă un an. Dacă Budescu pleacă din Arabia Saudită nu cred că altă destinație va avea decât FCSB! Asta depinde de cei de acolo”, a dezvăluit Mihai Stoica, într-un live pe pagina oficială de Facebook a celor de la FCSB.

Budescu a mai evoluat pentru FCSB în sezonul 2017-2018. El a disputat atunci 37 de meciuri în toate competițiile, reușind să înscrie 13 goluri și să ofere 12 pase decisive.

Gigi Becali a anunțat în mai multe rânduri că Budescu are ușile deschise la echipa sa. ”Magicianul” vrea ca FCSB să ia titlul în acest sezon.

Constantin Budescu, înapoi la FCSB. Mihai Stoica a anunțat și alte transferuri

FCSB deja pregăteşte sezonul următor. Atât Gigi Becali, cât şi Mihai Stoica au anunţat primele transferuri. Becali a anunţat că patru jucători vor veni, iar Mihai Stoica a spus ce posturi trebuie acoperite.

Reclamă
Reclamă
Cumpărăm ce găsim. Suntem în discuţii pentru un vârf, un număr 9. Patronul vrea şi un fundaş centrali, doi fundaşi centrali, aşa şi cum a zis
Mihai Stoica

 

Pe de altă parte, FCSB se pregătește să se despartă de Florin Tănase. Gigi Becali a anunțat deja plecarea golgheterului Ligii 1, însă doar după campania europeană din vară.

„O să iau sigur un atacant la vară, cum v-am spus, pentru că vreau să-l fac pe Tănase inter în campania europeană. Ulterior, probabil că va pleca. Cred că dă oricine pe el acum 5 milioane de euro. Iar eu zic că mai dă 5 goluri până la final, 2 cu Sepsi, 2 cu Craiova, 1 cu CFR”, a spus Gigi Becali, la GSP. 

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:31

„El ştie ce presiune e pe el!” Dan Petrescu, reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club

19:29

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele de start

19:08

Detalii despre ultimele probleme de sănătate ale lui Mircea Rednic: „Domnul doctor nu i-a dat voie să facă mult efort!”

18:43

Walter Zenga a fost prezentat de o echipă de Liga a 4-a. Anunţ incredibil despre fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo

18:16

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și