Închide meniul

Constantin Budescu, aproape de revenirea la FCSB! MM Stoica a dezvăluit totul: „Nu există altă destinație pentru el”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 mai 2021, 12:05

Constantin Budescu, aproape de revenirea la FCSB! MM Stoica a dezvăluit totul: „Nu există altă destinație pentru el

profimediaimages

Constantin Budescu, înapoi la FCSB

MM Stoica susține că Budescu va ajunge la FCSB după ce își va încheia contractul cu Damac. Mai mult, managerul general al roș-albaștrilor a dezvăluit că „Budi” a slăbit foarte mult și a ajuns la o formă fizică excelentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, înapoi la FCSB. MM Stoica e optimist

„Dacă vreți breaking news, Budescu a ajuns la 79kg, i se văd coastele, dar mai e legat de Damac încă un an. Dacă Budescu pleacă din Arabia Saudită nu cred că altă destinație va avea decât FCSB! Asta depinde de cei de acolo”, a dezvăluit Mihai Stoica, într-un live pe pagina oficială de Facebook a celor de la FCSB.

Budescu a mai evoluat pentru FCSB în sezonul 2017-2018. El a disputat atunci 37 de meciuri în toate competițiile, reușind să înscrie 13 goluri și să ofere 12 pase decisive.

Gigi Becali a anunțat în mai multe rânduri că Budescu are ușile deschise la echipa sa. ”Magicianul” vrea ca FCSB să ia titlul în acest sezon.

Constantin Budescu, înapoi la FCSB. Mihai Stoica a anunțat și alte transferuri

FCSB deja pregăteşte sezonul următor. Atât Gigi Becali, cât şi Mihai Stoica au anunţat primele transferuri. Becali a anunţat că patru jucători vor veni, iar Mihai Stoica a spus ce posturi trebuie acoperite.

Reclamă
Cumpărăm ce găsim. Suntem în discuţii pentru un vârf, un număr 9. Patronul vrea şi un fundaş centrali, doi fundaşi centrali, aşa şi cum a zis
Mihai Stoica

 

Pe de altă parte, FCSB se pregătește să se despartă de Florin Tănase. Gigi Becali a anunțat deja plecarea golgheterului Ligii 1, însă doar după campania europeană din vară.

„O să iau sigur un atacant la vară, cum v-am spus, pentru că vreau să-l fac pe Tănase inter în campania europeană. Ulterior, probabil că va pleca. Cred că dă oricine pe el acum 5 milioane de euro. Iar eu zic că mai dă 5 goluri până la final, 2 cu Sepsi, 2 cu Craiova, 1 cu CFR”, a spus Gigi Becali, la GSP. 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și