Închide meniul

Continuă haosul la Dinamo! De ce nu poate fi prezentat oficial Mircea Rednic, chiar dacă s-a înţeles cu clubul

Antena Sport Publicat: 30 septembrie 2021, 10:42

Reclamă
Continuă haosul la Dinamo! De ce nu poate fi prezentat oficial Mircea Rednic, chiar dacă s-a înţeles cu clubul

Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo

Hepta

„Cei de la Dinamo au posibilitatea să rezilieze unilateral contractul lui Bonetti. Probabil că au o clauză pe care nu le convine s-o plătească. Cred că au căutat să rezilieze amiabil, dar se pare că nu se poate. Astfel, singura soluție e ca Dinamo să rezilieze unilateral.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo nu îl poate numi oficial pe Mircea Rednic

Când faci asta, antrenorul poate ataca decizia în tribunal. Pe cale sportivă nu mai poți face nimic, pentru că se suspendă orice litgiu. Trebuie să te judeci în tribunal, în cadrul procesului de insolvență. Dar există riscul să nu poată opera înregistrarea contractului lui Rednic, dacă denunță unilateral contractul lui Bonetti. Dinamo se va afla într-un litigiu cu Bonetti.

Dinamo trebuie să ducă dovada la Federație că s-a reziliat contractul antrenorului și că poate înregistra un nou antrenor. Da, până nu se rezolva situația lui Bonetti, nu se poate înregistra un nou antrenor”, a spus Emilian Hulubei, președintele AFAN, citat de gsp.ro.

Mircea Rednic reface Dinamo! Super-transferurile pe care le pregăteşte

Mircea Rednic a revenit la Dinamo cu un singur gând. Să salveze echipa din Ştefan cel Mare de la retrogradare. Pentru a reuşi să îndeplinească obiectivul, noul antrenor al „câinilor” a început şi o campanie importantă de transferuri. S-au aflat deja primele nume de jucători care vor ajunge la Dinamo.

Fundașul dreapta de 23 de ani, Ayrton Mboko, ar fi primul nume important care ar putea să ajungă la Dinamo în parioada imediat următoare. Mboko este liber de contract de la începutul lunii septembrie, când s-a despărțit de Beerschot. El a fost crescut de Standard și a jucat la seniori doar în Belgia, la Union SG și Beerschot. Belgianul cu origini congoleze nu este singurul jucător care vine să o salveze pe Dinamo de la retrogradare.

Reclamă

În cazul în care nu s-ar perfecta transferul lui Mboko, Mircea Rednic are şi o variantă de rezervă. Este vorba despre Luis Pedro Cavanda, în vârstă de 30 de ani, tot belgian cu origini congoleze. Cavanda este liber de contract din mai 2020, când s-a despărțit de Standard Liege. Cavanda a fost în probe la FCU Craiova vara trecută, adus pe filiera Luana Rednic, dar Adrian Mutu l-a refuzat. Cavanda are un CV impresionant. A jucat la echipe precum Torino, Lazio, Trabzonspor, Galatasaray și Standard Liege.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și