Închide meniul

Continuă păcăleala la Dinamo! Banii au rămas blocaţi pe drum. Cum au reacţionat Contra şi jucătorii din Ştefan cel Mare

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 18 noiembrie 2020, 15:11 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Continuă păcăleala la Dinamo! Banii au rămas blocaţi pe drum. Cum au reacţionat Contra şi jucătorii din Ştefan cel Mare

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Cosmin Contra este gata să renunţe la clauza de reziliere ca să plece de la Dinamo

UPDATE 20.06: Mai mult de jumătate dintre jucătorii lui Dinamo nu au mai aşteptat şi şi-au depus memoriile pentru a deveni liberi de contract, scrie Digi Sport. Contra va pregăti meciul cu Voluntari şi aşteaptă ca şefii să îi achite salariile restante pentru a putea pleca din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandalul de la Dinamo este departe de a se încheia. Vinerea trecută, Pablo Cortacero a promis că a virat 400.000 de euro pentru a achita o parte din datorii.

Banii promişi de Cortacero nu au ajuns la Dinamo

Cea mai recentă promisiune făcută de acţionarii spanioli ai lui Dinamo a rămas neonorată. Banii încă nu au ajuns la club, scrie sport.ro

Jucătorii şi-au pierdut răbdarea şi au ameninţat că la mijlocul lunii viitoare vor merge la FIFA, unde vor solicita să devină liberi de contract şi să li se achite salariile restante. 

Cosmin Contra a renunţat la clauza de reziliere

Nici situaţia lui Cosmin Contra nu s-a clarificat. Antrenorul ar fi dispus să renunţe la clauza de reziliere de 300.000 de euro, dar vrea ca tot staff-ul să primească salariile la zi. 

Reclamă

"Este foarte dezamăgit de ce i s-a întâmplat, lui i s-a garantat şi i s-au promis lucruri măreţe. Nici măcar una dintre aceste condiţii nu i-au fost îndeplinite şi este normal să sufere", a spus prietenul şi fostul colaborator al lui Cosmin Contra, Adrian Mihalcea, pentru AS.ro.

"Dacă lucruirle în administraţia clubului se vor rezolva şi dacă mai rămâne sau dacă îşi mai doreşte să rămână, Cosmin va reuşi să schimbe faţa echipei", a mai spus Mihalcea.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și