Închide meniul

Continuă scandalul dintre Gigi Becali şi liderul ultraşilor de la FCSB. „E urât să facem așa ceva. Am înțeles că a chemat poliția”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2021, 14:34

Continuă scandalul dintre Gigi Becali şi liderul ultraşilor de la FCSB. „E urât să facem așa ceva. Am înțeles că a chemat poliția

Continuă scandalul dintre Gigi Becali şi liderul ultraşilor de la FCSB

Hepta

”În seara respectivă, am spus-o clar. Niciodată nu am fost de acord cu vopsitul gardului. E urât să facem așa ceva. Am înțeles că a chemat poliția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

I-am zis ”nea Gigi, poți să chemi pe cine vrei dumneata”. Eu nu am nicio legătură, să se facă anchetă, sunt camere. M-a sunat, a început din nou cu amenințări. De când am venit eu acasă i-am adus milioanele de suporteri înapoi”, a declarat Mustață, citat de sport.ro.

Fanii au fost alături de Edi Iordănescu până când acesta şi-a dat demisia

Din informațiile AS.ro, imediat cum au aflat de intenția tehnicianului de a pleca de la FCSB, fanii au vrut să se strângă și sa meargă acasă la Edi Iordănescu. Din câte se pare, acesta le-a transmis că nu se va mai răzgândi, pentru că ar însemna să își piardă demnitatea, după ce a fost jignit de Gigi Becali.

Conform informațiilor noastre, așa ar fi aflat Gheorghe Mustață de schimbul de mesaje dintre Edi Iordănescu și Gigi Becali. În urma celor aflate, fanii de la „Peluza Nord Steaua” au luat atitudine împotriva patronului de la FCSB. De altfel, Mustață s-a certat la telefon cu Becali, chiar în ziua în care Iordănescu a decis să plece de la echipă.

Gigi Becali vrea să vândă FCSB

În urma certei pe care a avut-o cu Becali, Mustață a declarat că finanțatorul FCSB a decis să cedeze echipa pentru 10.000.000 de euro, dar fără jucători. Acest lucru a fost confirmat ulterior de Gigi Becali.

Reclamă

„Concluzia e că o dau. Să vină cu 10 milioane, atât am dat eu atunci pe ea. Suporterii au spus că le-am luat ce iubeau ei. Bine, mă, dați-mi 10 milioane, îmi iau jucătorii și vă dau echipa cum am luat-o eu, fără nimic. Dați-mi 10 milioane și luați-o! Dau societatea, clubul, dar jucătorii îi iau eu. Dar cine are, mă? Nu vedeți ce e la Dinamo? Dacă vine un investitor, renunț imediat, cu drag.

Suporterii să aducă 10 milioane și gata, nu am treabă cu ei. Am o societate comercială, vreau să câștig bani, să nu intru în faliment. Dau clubul fără jucători, cum să-i dau, că numai Coman face 10 milioane. Vând și mă duc la altă echipă. Fac FCSB 2 apoi, să vedem apoi cum rămân CSA și FCSB-ul ăsta fără nimic. De ce? Oamenii vin tot la mine apoi, că am Tănase, Coman”, a spus Becali într-o conferință de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali, în scandal cu ultraşii din Peluza Nord
  • Fanii i-au vandalizat zidul Palatului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și