Închide meniul

Continuă scandalul uriaş dintre Dumitru Dragomir şi familia Mititelu: "L-a lovit Dumnezeu. El a vrut să bage peste o sută de oameni în pușcărie"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 noiembrie 2020, 10:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Continuă scandalul uriaş dintre Dumitru Dragomir şi familia Mititelu: "L-a lovit Dumnezeu. El a vrut să bage peste o sută de oameni în pușcărie"

Sport Pictures via Hepta

Dumitru Dragomir, scandal uriaş cu familia Mititelu

"Îmi pare rău de copilaşul ăsta pentru că eu sunt convins că îi este tare greu că taică-su a ajuns la puşcărie, dar îl rog să nu mai fie atât de needucat la adresa mea. Vorbeşte el de mine şi de trecutul meu, iar el săracu vorbeşte din povestirile lui Moise ăla. Acest Moise este omul care l-a nenorocit pe Adrian Mititelu, iar dacă ăsta mic nu se potoleşte o să vadă şi el cât de mult va avea de pierdut dacă o să se mai ia după juristul ăla care este foarte slab.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu le-a mai câștigat niciun proces de o căruță de ani, dar familia Mititelu tot pe mâna lui a mers. Îl ştiu pe băiatul lui Mititelu de când era foarte mic, iar el m-a jignit rău. Nu o să mă pun la mintea lui că nu am ajuns să mă cert acum şi cu copiii lui Mititelu. Dar îi transmit că eu m-am certat din cauza tatălui său chiar şi cu Mircea Sandu. Băi, Adiță, tatăl tău m-a păcălit cu nişte bani. Eram la LPF atunci. Să îl întrebi pe taică-tu ce s-a întâmplat. Nici nu ştiu ce clasă erai tu atunci când eu am încercat să îl ajut pe taică-tu, iar el mi-a făcut ce mi-a facut.

Nu am nimic cu tine, copilul lui tata, dar nu mă mai jigni că tu habar nu ai despre ce vorbeşti. Îmi pare rău că Adrian Mititelu a ajuns în puşcarie, dar l-a lovit Dumnezeu. El a vrut să bage peste o sută de oameni în pușcărie. Pe mine, pe Mircea Sandu, pe cei din Comitetul Executiv şi pe mulți alții. Dar, uite că a ajuns el în pușcărie. Eu vreau să mă retrag din toate şi să îmi văd de pensia mea. Nu am nimic cu tine, Adiță. Îți spun sincer că eu am vrut sa îți ajut tatăl în urma cu zece ani. Mi-ar plăcea ca echipa voastră să promoveze, dar vedeți-vă acum de treabă", a spus Dragomir, pentru prosport.ro. 

Adrian Mititelu, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare

Adrian Mititelu a primit o condamnare la închisoare pentru evaziune fiscală în cazul transferului lui Mihai Costea. Finanțatorul celor de la FC U Craiova a primit 3 ani de închisoare dar a dat asigurări că echipa are susținerea necesară pentru a continua.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și