Închide meniul

Contra a răbufnit după ieşirea lui Neicuţescu! Dinamo va lua măsuri împotriva atacantului

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 6 septembrie 2020, 6:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Contra a răbufnit după ieşirea lui Neicuţescu! Dinamo va lua măsuri împotriva atacantului

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cosmin Contra este antrenorul lui Dinamo

Cosmin Contra a anunţat faptul că Neicuţescu va fi amendat şi nu va mai avea voie la antrenamente timp de 14 zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contra: "Am văzut imaginile, vor fi consecinţe"

"Am văzut imaginile, vor fi consecințe. Chiar daca l-am trimis la echipa a doua, dupa ce n-a respect regulile pentru COVID-19 nu va mai putea să se antreneze nici la echipa a doua. Vor fi consecințe și la nivel de bani, va fi o amendă. 

Jucătorii trebuie să înțeleagă că tebuie să fie profesioniști. Astea sunt regulile în momentul de față, nu putem să avem asemenea ieșiri. Neicuțescu are o familie, niște părinți, neamuri, ar trebui să fie mai responsabil", a declarat Contra la Digi Sport.

21 de ani are Neicuţescu, fiind cotat la 250.000 de euro de către transfermarkt.com.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și