Închide meniul

Cornel Dinu a luat peste picior un titular de la FCSB: “A dat examen pentru permisul de conducere și a făcut doar 6 puncte” Cine l-a supărat după Derby-ul României

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 februarie 2021, 15:20

Cornel Dinu a luat peste picior un titular de la FCSB: “A dat examen pentru permisul de conducere și a făcut doar 6 puncte” Cine l-a supărat după Derby-ul României

Cornel Dinu l-a iornizat pe Mirel Rădoi

Sport Pictures via Hepta

Cornel Dinu a fost supărat pe atitudinea lui Ovidiu Popescu din derby-ul cu Dinamo. Potrivit acestuia, Popescu a răspuns corect la doar șase întrebări în cadrul examenului teoretic pentru permisul auto.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu: “Ovidiu Popescu e un tip de perspectivă intelectuală” 

„E un tip de perspectivă intelectuală. M-a sunat cineva dintr-o zonă de unde este şi el şi mi-a explicat că, în momentul când a dat examen pentru permisul de conducere, a făcut şase puncte. Șase puncte la permisul de conducere, deci băiatul stă foarte bine intelectual”, a spus Cornel Dinu la Telekom Sport. 

Un cadidat trebuie să răspundă corect la cel puțin 22 de întrebări dintr-un total de 26 pentru a promova examenul teoretic pentru permisul de conducere.  

Ovidiu Popescu a distrus un panou în Ștefan cel Mare  

În timpul derby-ului cu Dinamo, Ovidiu Popescu a fost lovit intenționat în cap cu o minge de un copil de pe marginea terenului. Acesta s-a răzbunat pe dinamoviști la finalul meciului, când a distrus un panou inscripționat cu numele rivalei în drumul spre vestiare. 

Ovidiu Popescu se află la FCSB din 2016, când a fost transferat la ACS Poli Timișoara pentru 200.000 de euro. El strâns până în prezent 140 de meciuri in tricoul “roș-albaștrilor” și a reușit patru goluri și 10 assist-uri.  

Reclamă

26 de ani are Ovidiu Popescu și este cotat la 650.000 de euro, conform Transfermarkt.  Acesta încasează la FCSB, anual, peste 140.000 de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și