Închide meniul

Cornel Dinu a ţinut cu Steaua Roşie Belgrad în umilinţa suferită de CFR Cluj: „Sârbii au câștigat la pas, fără să forţeze”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 august 2021, 9:45 / Actualizat: 18 martie 2023, 23:08

Cornel Dinu a ţinut cu Steaua Roşie Belgrad în umilinţa suferită de CFR Cluj: „Sârbii au câștigat la pas, fără să forţeze

Hepta

Cornel Dinu a recunoscut că a ţinut cu Steaua Roşie Belgrad în meciul cu CFR Cluj. În acest meci campioana României a fost umilită, în play-off-ul pentru grupele Europa League. „Sârbii au câștigat la pas, fără să forţeze”. A fost 4-0 pentru sârbi, scor care ar putea duce la demiterea lui Marius Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am ținut cu sârbii, normal. Eu sunt jumătate-jumătate. După mamă sunt sârb. Sârbii au câștigat la pas. O echipă modestă care, fără să forțeze, doar din niște automatisme și o inteligență, le-au dat patru goluri celor de la CFR Cluj. Și mai puteau să le dea vreo două. Diferența este de tradiție, de respect, de demnitate”, a spus Cornel Dinu, citat de prosport.ro.

Cornel Dinu a recunoscut că a ţinut cu Steaua Roşie Belgrad în meciul cu CFR Cluj, în care campioana României a fost umilită

Imediat după meci, Marius Şumudică a avut o discuţie de 20 de minute cu preşedintele ardelenilor, Marian Copilu, şi cu juristul clubului, Ioan Ivaşcu. Cei 3 s-au aflat lângă băncile de rezerve, în timp ce jucătorii erau deja la vestiare.

Chiar şi după această discuţie, mesajul lui Şumudică a fost unul clar: „Eu nu îmi dau demisia de la echipă, nu plec de la CFR decât dacă voi fi demis”, a spus Şumi la conferinţa de presă.

Conform prosport.ro, Marius Şumudică are în contract o clauză care le permite clujenilor să îl dea afară fără nicio despăgubire financiară. Asta în situaţia în care nu ajunge în grupele Europa League. Un lucru greu de crezut ţinând cont de rezultatul meciului tur din play-off, 0-4 cu Steaua Roşie.

Reclamă

CFR Cluj a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 4-0 (2-0), de Steaua Roşie Belgrad, în prima manşă a play-off-ului Europa League. Golurile au fost marcate de Pavkov ‘5, Katai ’38, Ben ’68 şi Ivanic ’77.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și