Închide meniul

Cornel Dinu atac dur cu Ionuț Negoiță: ”Hoțul ăsta a avut curajul să atace legendele lui Dinamo!” Despre spanioli: ”Ce hohot de râs al istoriei”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 august 2020, 6:38 / Actualizat: 16 decembrie 2022, 17:00

Cornel Dinu atac dur cu Ionuț Negoiță: ”Hoțul ăsta a avut curajul să atace legendele lui Dinamo!” Despre spanioli: ”Ce hohot de râs al istoriei”

MMA / Niros Foto via Hepta

Cornel Dinu, atac dur la Ionuț Negoiță

Cornel Dinu a lansat un atac dur la adresa lui Ionuț Negoiță, fostul finanțator al celor de la Dinamo. Dinu l-a numit hoț pe Negoiță. Omul de afaceri a vândut clubul în această săptămână unor investitori spanioli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu a lansat un atac dur la adresa lui Ionuț Negoiță, fost finațator al lui Dinamo

Momentan, cea mai mare reușită a lui Dinamo este că a scăpat de «Nevoiță!» Marele câștig. Hoțul ăsta a avut curajul să atace jucătorii lui Dinamo, legendele, el care nu avea voie să rostească numele lor, mai ales după ce a căpușat clubul. Negoiță și ai lui – o haită de lăcuste devastatoare pentru Dinamo”, a fost atacul lui Cornel Dinu, conform gsp.ro.

Cornel Dinu, despre investitorii spanioli: ”Ce hohot de râs al istoriei”

Dinu nu i-a menajat nici pe investitorii spanioli, cei care au preluat clubul de la Ionuț Negoiță.

Dragii mei, eu l-am cunoscut pe Bernabeu ca și conducători, pe Puskas, Munoz și pe Kubala i-am cunoscut ca antrenori, am jucat contra lui Santillana, Del Bosque, Pirri, iar Villar mi-a fost prieten bun… Am fost amic cu Miljanici și cu echipa sa, cu nemții Netzer și Breitner, am avut mulți prieteni ziariști și oameni de afaceri de acolo, am citit Marca zi de zi timp de zeci de ani. Ce hohot de râs al istoriei ca Dinamo să fie prima echipa românească preluată de străini, Dinamo cu nume străin înființată în cartierul naționalist creștin al Oborului”, a mai spus Cornel Dinu.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și