Închide meniul

Cornel Dinu, discurs manifest la adresa lui Akpala, noul atacant al lui Dinamo: "Alpaca ăsta are 15 kilograme în plus și 15 ani peste vârsta declarată"

Alexandru Ivan Publicat: 10 aprilie 2021, 7:51

Cornel Dinu, discurs manifest la adresa lui Akpala, noul atacant al lui Dinamo: "Alpaca ăsta are 15 kilograme în plus și 15 ani peste vârsta declarată"

Facebook FC DINAMO BUCURESTI

Cornel Dinu, dezlănțuit

  • Dinamo, pe marginea prăpastiei
  • Atacul lui Cornel Dinu

Joseph Akpala a fost ținta lui Cornel Dinu. Fosta glorie din Ștefan cel Mare nu înțelege cum atacantul nigerian a trecut testele fizice. L-a criticat și pe Gigi Mulțescu pentru că nu s-a opus transferului lui Akpala.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu înțeleg cum a putut spune Gigi Mulțescu că «Alpaca» ăsta (n.r- Josph Akpala) este bine pregătit fizic și se poate conta pe el. O caricatură de jucător cum este acest «Alpaca», Akpala! O rușine. Cu 15 kilograme în plus și 15 ani peste vârsta declarată, alpaca asta de Akpala, pe timpuri, nu putea să intre, la tonajul pe care îl etalează când pășește, nici pe poarta principală de la Apaca!”, a spus Cornel Dinu pentru Fanatik.

Cornel Dinu: "Dinamo are jucători nejucători"

Cornel Dinu și-a continuat discursul necruțător. Nu doar Akpala a fost criticat. "Generalul" a avut cuvinte dure pentru toți jucătorii transferați de Dinamo în această iarnă. 

Reclamă

"Este inadmisibil să se ocupe Marius Nicolae de manageriatul sportiv, iar Marius Niculae să privească la televizor dezastrul. Acest popă de Tanacu a adus jucători de toată jena, zero absolut! Morsa Morsay e inexistentă, Akpala alpaca de e râsu’-plânsu’, iar Nepomuceno «nepotriviteno» ăsta nu putea decât să meargă pe teren și la Petrolul acum câțiva an. 

Chiar și portarul ăsta cu nume de nepronunțat (n.r- Kongshavn)… Au tras ăia de la CFR Cluj în el etapa trecută, n-a apărat el. S-a văzut acum că nu știe nici să se plaseze la cornere. E o păcăleală și el. Sunt nenorociri de așa-ziși fotbaliști care n-au nimic comun cu fotbalul", a transmis Cornel Dinu.

Reclamă

Dinamo a adus nu mai puțin de 7 jucători în această iarnă. "Câinii" au încercat să suplinească plecările jucătorilor aduși pe bani mulți de Pablo Cortacero. Din păcate pentru "alb-roșii", aproape toate transferurile par ratate.

Raul Albentosa, apărătorul spaniol de 32 de ani, era liber de contract din aprilie 2020 și nu mai jucase vreun meci din decembrie 2019. Jonathan Morsay, împrumutat de la Chievo Verona, a prins doar 25 de minute în Serie B înanite să vină la Dinamo.

Akpala a disputat doar două meciuri în 2020, înainte să semneze cu Dinamo. Era pe "liber" de vara trecută. Andrei Blejdea, adus de la FC Argeș, n-a reușit să se impună în Ștefan cel Mare. Nepomuceno, fostul jucător de la Petrolul, a venit tocmai din liga a 5-a din Anglia.

Reclamă 4 / 0/3

Cornel Dinu: "Cineva își bate joc de suporterii care își dau banii să salveze echipa"

Cornel Dinu vede un singur vinovat pentru dezastrul sportiv de la Dinamo. "Mister" vrea ca Mario Nicolae să-si dea demisia din funcția de manager sportiv al clubului. 

"Decât să aducă jucători nejucători ca panaramele astea și să vâneze procente la transferurile astea catastrofale care n-au nimic comun cu fotbalul de performanță și fac de rușine ce a mai rămas din Dinamo, credinciosul necredincios de la Tanacu trebuia să se mulțumească cu cutia milei, reprezentată de salariu.

Am impresia că cineva își bate joc de miile de suporteri care au dat și dau bani să salveze financiar echipa și această adunătură de așa-ziși fotbaliști este incapabilă să se salveze sportiv Kongshavn a fost lăudat pentru prestația din meciul cu CFR Cluj, dar a dezamăgit cu Academica Clinceni. Steliano Filip pare singurul transferat reușit efectuat de Dinamo în această iarnă", a încheiat Cornel Dinu. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”