Închide meniul

Cornel Dinu i-a făcut praf pe jucători după Dinamo – Voluntari 3-2. „S-au antrenat având grijă de oile lui Gigi Becali”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iulie 2021, 11:03

Cornel Dinu i-a făcut praf pe jucători după Dinamo – Voluntari 3-2. „S-au antrenat având grijă de oile lui Gigi Becali

Cornel Dinu i-a făcut praf pe jucători după Dinamo - Voluntari 3-2

Hepta

„Ciobotariu, din oaspete devine gazdă, se simte foarte bine pe Dinamo, s-a văzut. Meciul, dacă stăm să ne gândim, poate fi foarte simplu rezumat: Sorescu – Voluntari 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu i-a desfiinţat pe jucătorii de la Voluntari

Nici cei… amatorii ăştia de la Voluntari, plătiţi probabil profesionist, n-au dovedit niciun fel de coeziune, de dăruire, chiar de prezenţă fizică în joc. O echipă care probabil mai mult s-a antrenat strângând porumbul de prin preajmă sau având grijă de oile lui Gigi (n.r. Becali)”, a spus Dinu, citat de telekomsport.ro.

Dinamo a început nou sezon al Ligii 1 cu victorie, după ce a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), echipa FC Voluntari. Căpitanul Deian Sorescu a fost marcatorul dinamoviştilor, cu un hat-trick spectaculos, reuşit în minutele ’44, ’59 şi ’72. Pentru FC Voluntari au punctat Fulop ’14 şi Raţă ’66.

„Dinamo este o echipă imprevizibilă. Păcat că nu am ştiut să închidem jocul la 1-0. Capul sus, ştergem cu buretele, sâmbătă avem alt meci. Mă iubesc, le mulţumesc pentru urări. Pentru că fanii m-au „încurajat” foarte tare, pentru mine nu mai există Dinamo. Nu voi mai comenta de ei”, a spus şi Gabriel Tamaş, la finalul partidei.

Deian Sorescu, omul meciului Dinamo – FC Voluntari 3-2

Deian Sorescu a marcat toate golurile lui Dinamo în victoria, 3-2 cu FC Voluntari, din prima etapă a campionatului. După ultima reuşită, căpitanul „câinilor” a făcut un gest special în faţa fanilor. El şi-a scos banderola şi s-a bucurat în faţa galeriei, după golul trei. Sorescu a explicat că prin gestul său a vrut să-l omagieze pe fostul căpitan Cătălin Hîldan.

Reclamă

“Am arătat către unicul nostru căpitan, către Cătălin Hîldan, pentru că a fost multă lume, a fost primul meci cu spectatori după pandemie şi voiam să vadă că şi noi suntem conştienţi că Hîldan e alături de noi”, a spus Sorescu, după meciul cu Voluntari.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și