Închide meniul

Cornel Dinu nu mai crede în şansele FCSB-ului la titlu: „Lupta e încheiată!”. Ce diferenţă a găsit între echipa lui Gigi Becali şi CFR Cluj: „Nu au ce caută lumea!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 martie 2022, 11:05

Cornel Dinu nu mai crede în şansele FCSB-ului la titlu: „Lupta e încheiată!. Ce diferenţă a găsit între echipa lui Gigi Becali şi CFR Cluj: „Nu au ce caută lumea!

Cornel Dinu, mesaj categoric după procesul dintre CSA Steaua şi FCSB

Cornel Dinu/ Hepta

CFR Cluj porneşte în play-off-ul din Liga 1 cu un avans de 6 puncte faţă de FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu nu mai crede în șansele FCSB-ului la titlu, în fața lui CFR Cluj: „Lupta e încheiată!”

Cornel Dinu consideră că „lupta la titlu este încheiată”, explicând că „diferenţa de forţă fizică și siguranță” dintre cele două echipe va juca un rol decisiv.

„Practic, lupta la titlu e încheiată. Mă uit la diferența de forţă fizică şi de siguranţă în blocul care distruge construcția adversă.

FCSB are jucători care promit, dar nu au forţă şi nu au ce caută lumea. Cred că 75% CFR ia titlu și 25% sunt șansele celor de la FCSB.”, a spus Cornel Dinu, pentru telekomsport.ro.

Octavian Popescu, comparat cu Alessandro Del Piero de Cornel Dinu

„Procurorul” l-a lăudat pe Octavian Popescu, pe care l-a comparat cu Alessandro Del Piero, legendarul atacant al lui Juventus. Fostul mare jucător al lui Dinamo consideră că tânărul jucător al „roş-albaştrilor” merită „100% să fie chemat la naţională” de Edi Iordănescu.

Reclamă

„Octavian Popescu a avut nişte sclipiri până acum, câştigul duelurilor individuale. Are viteză de pornire cu mingea la picior şi are o lovire corectă a balonului. Am asistat la goluri precum cele ale lui Del Piero. De data asta, per total, m-a surprins că Voluntari a apelat la jocul defensiv şi cei care au atacat au fost cei de la FCSB.

Se observă la FCSB că sunt posibilităţi de joc individual, există calitate la jucători, de la mijloc în atac, dar conlucrarea lor lasă de dorit, iar victoria vine dintr-o explozie individuală a unui jucător şi nu prin joc colectiv, prin nişte combinaţii care sunt antrenate, premeditate.

100% Octavian Popescu merită selecţionat. Aici intervine strategia de joc a selecţionerului, maniera de cum vrea să joace, strategia, multe lucruri care aparţin selecţionerului şi sper să reuşească, pentru că depinde viitorul României.”, a declarat Cornel Dinu, pentru telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, discurs uluitor la adresa lui Octavian Popescu: „Cel mai mare fotbalist român din istorie! Să mă ierte Hagi! Ce Dobrin, ce Balaci?”

Gigi Becali l-a lăudat la scenă deschisă pe Octavian Popescu, spunând că atacantul de 19 ani este „cel mai mare fotbalist român” şi că îi va depăşi pe legendarii Gică Hagi, Nicolae Dobrin și Ilie Balaci.

„E cel mai bun fotbalist român, la ora actuală. Nu poți să îi iei mingea, dă pase de gol și goluri. E genul lui Neymar. Și poate să-l depășească pe Neymar.

Tavi nu e niciodată înlocuit. De ce? Pentru că el joacă încontinuu, nu iese din joc nici cand nu primește mingea. Să mă ierte Gică (n.r. – Hagi), dar o să îl depășească. Ce Dobrin și Balaci… E ceva de mare rasă. E cel mai mare geniu din fotbalul românesc.”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Citește și:
Recomandări
  • Cornel Dinu nu mai crede în șansele FCSB-ului la titlu
  • „Procurorul” consideră că lupta cu CFR Cluj e deja încheiată

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și