Închide meniul

Corneliu Papură a luat foc la conferința de presă: "Sunt lucruri pe care nu reușesc să le înțeleg. Nicicum nu e bine”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2021, 10:54

Corneliu Papură a luat foc la conferința de presă: "Sunt lucruri pe care nu reușesc să le înțeleg. Nicicum nu e bine”

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Corneliu Papură, dezlănțuit

Papură a vorbit răspicat despre jocul practicat de echipa sa. În ultimele trei meciui, Craiova a adunat doar două puncte și nu a înscris niciun gol. Cu toate acestea, antrenorul olternilor nu consideră că formația de pe Oblemenco traversează o perioadă de criză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corneliu Papură, dezlățuit la o conferință de presă

”Când câștigam cu 3-2, nu era bine, că primim goluri. Acum, nu primim gol, avem a doua cea mai bună apărare apărare, no, tot nu e bine. La Botoșani, 0-0, echipa adversă nu a șutat niciodată pe spațiul porții", afirmat nervos antrenorul Craiovei.

Papură a făcut referire și la meciul cu CFR Cluj din urmă cu două etape. Craiova a fost atunci aproape să dea lovitura în Gruia, dar arbitrii au considerat că șutul lui Ovidiu Bic din finalul partidei nu a depășit linia porții.

"Am avut penalty nedat, erau două puncte în plus. La Cluj (n.r. 0-0 cu CFR), niciun șut pe spațiul porții noastre, zero, niciunul. Tot nu e bine. Noi am avut gol la Cluj, mingea a fost în poartă, nu e bine. Tot timpul e loc de mai bine, dar sunt lucruri pe care nu reușesc să le înțeleg. Nicicum nu e bine”, a completat Corneliu Papură.

Corneliu Papură: "Suntem în discuții pentru transferuri"

Papură a anunțat că Craiova negociează transferurile a mai multor jucători. Antrenorul formației din Bănie a refuzat însă să ofere mai multe detalii.

Reclamă

"Suntem în discuții pentru transferuri. Am experiența anilor trecuți, când s-a întâmplat să rezolvăm, să fie luate chiar bilete de avion pentru jucători, și nu s-a mai făcut”, a spus acesta.

Craiova se va deplasa pe terenul Astrei în următoarea etapă de campionat. Oltenii sunt pe locul trei în Liga 1, la patru lungimi în spatele liderului, FCSB, și cu un punct în spatele poziției secunde, ocupate de CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Corneliu Papură, dezlănțuit
  • A fost enervat de întrebările reporterilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și