Închide meniul

Coşmar încheiat pentru ardeleni. Au învins, oficial, coronavirusul. Detaliile oferite de Dan Petrescu

Antena Sport Publicat: 21 august 2020, 13:13 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:50

Reclamă
Coşmar încheiat pentru ardeleni. Au învins, oficial, coronavirusul. Detaliile oferite de Dan Petrescu

Dan Petrescu s-a vindecat după ce a fost infectat cu Covid-19

Dan Petrescu s-a vindecat şi a putut face deplasarea în Malta, acolo unde gruparea din Gruia a învins-o cu 2-0 pe Floriana. Totuşi, doi dintre jucătorii săi nu au primit, la timp, avizul medicilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a câştigat lupta cu pandemia

Antrenorul CFR-ului a dezvăluit că nu mai are probleme de lot înaintea meciului cu cu Academica Clinceni, din prima etapă a noii ediţii din Liga 1.

"Atmosfera este foarte bună în lot, mai ales că au revenit la antrenamente şi Djokovic, Păun şi ceilalţi care mai aveau probleme", a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Au fost doi jucători suspecţi de Covid-19 şi la Clinceni. Din fericire, în urma retestărilor, emoţii s-au spulberat. Ardelenii sunt încântaţi că partida nu va fi amânată.

"E cel mai bine să jucăm, antrenamentele sunt antrenamente, dar meciul e meci. E clar că suntem în urmă cu antrenamentele, nu am avut timp să ne antrenăm", a subliniat tehnicianul campioanei României.

Reclamă

Şi la CFR Cluj au fost probleme cu testele pentru coronavirus. S-a crezut că este un focar de amploare la gruparea din Gruia, dar situaţia s-a schimbat.

"În urma investigațiilor si retestărilor efectuate s-a dovedit faptul că, din totalul de 23 de persoane depistate pozitiv, NICIUNA nu este si nici nu a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2, așadar testele efectuate inițial au fost fals-pozitive", a fost comunicatul transmis de ardeleni în urmă cu trei săptămâni.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și