Închide meniul

Coşmar total pentru un jucător de la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali, dărâmat de o accidentare: „Am plâns 10 minute încontinuu când am aflat”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 12 ianuarie 2022, 19:17

Coşmar total pentru un jucător de la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali, dărâmat de o accidentare: „Am plâns 10 minute încontinuu când am aflat

Veste cruntă pentru Gigi Becali

Hepta

Ionuţ Panţâru a fost lovit involuntar de colegul său, Adrian Ţut, într-un meci din zonul cu trecut contra celor de la Sepsi. Deşi nu se gândea că accidentarea este una gravă, fundaşul nu ştie nici acum când ar putea reveni pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coşmar total pentru un jucător de la FCSB!

„După ce mi-a dat vestea, am început să plâng. Cred ca am plâns 10 minute incontinuu. Sunt 10 luni sunt de când stau pe bară. O perioadă foarte grea, nu mă aşteptam să fie atât de greu. În primul rând, psihic mă simt foarte încărcat. Nu am avut nicio operaţie până acum sau accidentare. E foarte greu. Sper să revin cât mai repede pe teren. Îmi e dor să fiu alături de băieţi şi de echipă şi să pun osul de treabă. Mai am de muncit. Nu ştiu cât mai durează, sper cât mai repede. Au fost antrenamente foarte grele zilnic. O lună-două. Nu ştiu deocamdată. Nu am simţit că e grav în momentul accidnetării. Am crezut că e o lovitură oarbă. Am încercat să continui, dar am cerut schimbare apoi”, a spus Ionuţ Panţâru, conform FCSB TV.

Citește și:

Panţâru, sprijinit de coechipieri

Ionuţ Panţâru nu a trecut singur prin această perioadă grea. Coechipierii au fost alături de el, dar şi secundul Mihai Pintilii, unul dintre idolii săi. „Altfel treci prin asemenea momente când eşti înconjurat de oameni buni şi oameni care te motivează. E un sprijin enorm, sincer. Am aşteptat ca el să facă pasul, să mă ia la întrebări. Încă eram la o vârstă fragedă când am venit aici. Tot timpul cât a fost în activitate a fost lângă mine. Mi-a dat sfatul şi îi mulţumesc”, a mais spus fundaşul celor de la FCSB, conform sursei citate.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și