Închide meniul

Cosmin Contra a răbufnit înaintea meciului cu Voluntari. A ajuns în pragul disperării: "Vreau să plec. Nu mă mai identific cu proiectul"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 noiembrie 2020, 17:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Cosmin Contra a răbufnit înaintea meciului cu Voluntari. A ajuns în pragul disperării: "Vreau să plec. Nu mă mai identific cu proiectul"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cosmin Contra vrea să plece de la Dinamo

"Vor pleca tot mai mulţi, situaţia este cum este la nivel administrativ. Tot mai mulţi îşi doresc să plece, e normal. Există o stare agravată de neplată la nivel de club care se răsfrânge asupra oamenilor. Au viaţă, familii. E clar că asta nu e o scuză, pentru rezultate. Ar fi trebuit să fim capabili să lăsăm problemele deoparte şi să avem rezultate mai bune. E clar că situaţia la nivel de club afectează destul de mult jucătorii, staff-ul. Sper ca în ceasul al 12-lea să se rezolve, e o situaţie dramatică", a spus Contra la Digisport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra: "Am venit cu o propunere de bun simţ"

Contra le cere spaniolilor să îl lase să plece. 

"Nu s-a pus problema să nu fiu pe bancă. Am venit cu o propunere după meciul cu Astra, din păcate propunerea a fost una de foarte bun simţ, dar nu am avut răspunsul pe care-l aşteptam. Continuăm relaţia, să vedem cât vom mai continua împreună. Dorim să ne despărţim.

Din partea lor nu există disponibilitate, n-o să aibă de pierdut decât clubul. Eu am vrut să vin în ajutorul clubului, să mă îndepărtez, proiectul ăsta nu se mai identifică deloc cu mine. Cred că am venit cu o soluţie. Şi dacă băteam Astra, era aceeaşi situaţie. Şi azi dacă bat, aceeaşi discuţie o să fie, vrem să ne despărţim unii de altii. Ar trebui să fie mai seriosi şi să încerce să ne despărţim amiabil", a mai spus Contra. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și