Închide meniul

Cosmin Contra, intervenție acidă în războiul dintre Gigi Becali și Armată. „FCSB e Steaua! Are cei mai mulți fani din România”

Alexandru Ivan Publicat: 10 octombrie 2021, 9:07

Cosmin Contra, intervenție acidă în războiul dintre Gigi Becali și Armată. „FCSB e Steaua! Are cei mai mulți fani din România

Cosmin Contra, intervenție acidă în războiul FCSB - CSA

Hepta

  • Cosmin Contra, verdict dur
  • „Guriță” crede că FCSB este Steaua

Dinamovist convins, „Guriță” susține, cu vârf și îndesat, că FCSB este Steaua și că Gigi Becali a privatizat legal clubul, în 2003.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Contra s-a plâns că și la Craiova și la Timișoara sunt echipe care își dispută identitatea. Fostul selecționer crede că aceste scandaluri riscă să scufunde fotbalul românesc.

Cosmin Contra: „FCSB este Steaua!”

„FCSB are cei mai mulți fani din România. FCSB este Steaua. Dar au o problemă cu armata. Aiurea! Când Becali a cumpărat clubul, l-a cumpărat cu tot ce-i aparținea. Avem două Steaua. Avem și două cluburi din Craiova în prima ligă. Și la Timișoara sunt două cluburi. Înainte erau chiar trei. Acum câțiva ani, am făcut o întâlnire a primarului cu liderii celor trei formații.

Reclamă

Una e privată, celelalte două sunt ale orașului. I-am adunat la o masă și i-am întrebat ce vor pentru fotbalul din Timișoara. Le-am spus: «Vă luptați ca nebunii unul împotriva celuilalt și nu avem niciun club în prima ligă?! Putem investi bani într-un club care va fi în Liga 1 și altul în eșalonul secund, pentru a ajuta la dezvoltarea jucătorilor. Nu avem nevoie de a treia echipă». Au refuzat.

Multe lucruri în fotbalul românesc nu sunt bune. Fotbalul s-a schimbat, sunt mulți bani în joc și toată lumea îi vrea doar pentru sine”, a spus Cosmin Contra, potrivit Mozzartsport, citat de prosport.ro.

Reclamă

Situație incredibilă la FCSB și CSA, în urma deciziei Curții de Apel

Curtea de Apel a hotărât că CSA deține palmaresul din perioada 1947 -1998, atunci când clubul s-a desprins de sub tutela Ministerului Apărării Naționale. FCSB s-a ales cu trofeele din 2003 până în prezent, de când Gigi Becali a devenit patron.

Astfel, a rămas o perioadă de peste 4 ani, 1998-2003, când Steaua a fost pratic a nimănui. Trofeele și performanțele din acea perioadă nu aparțin nici CSA-ului Armatei, nici FCSB-ului lui Gigi Becali.

CSA Steaua
20 de titluri naționale
19 cupe ale României
3 Supercupe ale României
1 Cupă a Campionilor Europeni
1 Supercupă a Europei

Reclamă 4 / 0/3

FCSB
5 titluri naționale
3 cupe ale României
2 Supercupe ale României
2 cupe ale Ligii

 

Palmaresul din perioada 1998-2003, FC Nimeni
1 titlu național
1 cupă a României
1 Supercupă a României

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”