Închide meniul

Cosmin Contra mută pentru play-off! Un fost jucător al lui Bilbao este aproape să ajungă în "Ştefan cel Mare"

Gal Dorin Publicat: 29 august 2020, 20:24 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Cosmin Contra mută pentru play-off! Un fost jucător al lui Bilbao este aproape să ajungă în "Ştefan cel Mare"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Cosmin Contra

  • Dinamo va avea un buget de zece milioane de euro
  • Jucătorul este campion european cu o reprezentativă a Spaniei

Astfel, Dinamo ar fi la un pas să îl achiziţioneze pe Ismael Lopez, fost jucător la Athletic Bilbao, cele două părţi ajungând deja la un acord bine stabilit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo îl vrea pe Ismael Lopez, fost jucător la Bilbao

Ismael Lopez este deja ajuns la vârsta de 30 de ani, semn că dinamoviştii caută jucători cu care să facă performanţă acum, nu pe viitor.

Evoluând în poziţia de fundaş stânga, el a jucat pentru Athletic Bilbao între 2012 şi 2013 şi a reuşit să debuteze şi în Europa League, conform cotidianului El Correo.

Reclamă

El a jucat în 2019 pentru Tenerife unde a avut o evoluţie constantă. Lopez a fost considerat o mare speranţă a fotbalului spaniol, fiind selecţionat la reprezentativele U17 şi U19 acum mai bine de zece ani.

Mai mult, el a câştigat şi Campionatul European cu naţionala U17 a Spaniei. Dinamo ar fi a doua experienţă în străinătate a spaniolului, după timpul petrecut în Cipru, la Omonia Nicosia.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită
Fotbal extern • 22 mart., 16:33
Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită
Ovidiu Burcă îi aşteaptă pe Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu la Dinamo
Liga 1 • 8 feb., 23:09
„Ar fi visul oricărui dinamovist!” Ovidiu Burcă îi aşteaptă pe Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu la Dinamo: „Ar ieşi ceva magic!”
Atac violent la şefii de la Dinamo, după scandalul biletelor de la derby-ul cu Rapid
Liga 1 • 31 ian., 11:35
„Când nu ai bani, ai aere de prost!” Derapaj brutal la şefii de la Dinamo, după scandalul biletelor de la derby-ul cu Rapid
Lamine Ghezali a fost prezentat oficial de noua echipă
Fotbal • 31 ian., 9:50
OFICIAL! Lamine Ghezali a fost prezentat de noua echipă. Câţi bani a încasat Dinamo
Lamine Ghezali a plecat de la Dinamo! Anunţ de ultimă oră
Liga 1 • 30 ian., 21:55
Lamine Ghezali a plecat de la Dinamo! Mesajul emoţionant al atacantului: „A fost o poveste uimitoare!”