Închide meniul

Cosmin Contra, ofertat de Craiova înaintea lui Cristiano Bergodi. "Am vorbit cu Mihai Rotaru"

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 mai 2020, 19:28

Reclamă
Cosmin Contra, ofertat de Craiova înaintea lui Cristiano Bergodi. "Am vorbit cu Mihai Rotaru"

Profimediaimages

Cosmin Contra a negociat cu Mihai Rotaru

"Guriță" nu a putut fi convins să semneze cu oltenii. Cu opt victorii, în play-off, ar fi putut aduce primul titlu, în Bănie, după o pauză de 29 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra a fost dorit la Universitatea Craiova

Contra a confirmat că a purtat discuții cu patronul alb-albaștrilor. Acestea s-au încheiat rapid, iar la Universitatea a ajuns antrenor Cristiano Bergodi.

"Da, am vorbit cu Mihai Rotaru. Am vorbit puțin despre Craiova și până la urmă l-am refuzat pe Mihai Rotaru", a declarat Cosmin Contra la Pro TV.

Fostul selecționer nu mai are niciun angajament din luna noiembrie, când și-a reziliat contractul cu FRF. A stat pe banca naționalei României în 24 de meciuri și a ratat calificarea directă la Campionatul European.

Contra le-a mai pregătit pe Dinamo, Alcorcon, Guangzhou, Getafe, Petrolul, Fuenlabrada și Timișoara. Poate ajunge în Arabia Saudită dacă acceptă oferta pe care o are de la Ettifaq FC.

Reclamă
Reclamă 4

"Normal că întotdeauna când ajungi la schimbarea antrenorului sau cum am fost acum, puşi în faţa demisiei lui Cornel, te gândeşti la mai mulţi, normal că te gândeşti la mai mulţi. Sigur, am stat, ne-am gândit şi s-a ajuns la concluzia că Cristiano Bergodi ar fi cea mai bună variantă, cel mai nimerit, şi s-a făcut această alegere de către patronat", a declarat Sorin Cârțu pentru AntenaSport. 

Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:39

Situaţie fără precedent în grupa României de la EURO 2024! Niciodată nu s-a mai întâmplat asta la o ediţie de Campionat European

0:38

„E bine că am scăpat cu 2-0!” Basarab Panduru, concluzie dură după meciul cu Belgia: „Nu e corect scorul!”

0:18

Edi Iordănescu, prima reacție după Belgia – România 2-0! Pronostic uriaș pentru fani: „Sunt sigur de asta!”

0:18

„Nu ne demoralizăm!” Radu Drăguşin, mesaj de luptă după Belgia – România 2-0: „Avem cele mai mari şanse să ne calificăm”

0:15

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan după Belgia – România 2-0: „Sunt mândru de toţi colegii! Rezolvăm calificarea cu Slovacia!”

0:06

„România trebuie să sufere până la ultimul meci” Denis Drăguș, prima reacție după Belgia – România 2-0!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3
Citește și