Închide meniul

Cosmin Contra, pregătit să revină în Liga 1! "Vreau o nouă provocare". Ce spune despre momentul în care a refuzat Craiova

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 9:50

Reclamă
Cosmin Contra, pregătit să revină în Liga 1! "Vreau o nouă provocare". Ce spune despre momentul în care a refuzat Craiova

Hepta

Cosmin Contra a refuzat Craiova înainte să semneze cu Dinamo

"Au fost luni grele la Dinamo. Am fost la spital după toată perioada de acolo și mi-am făcut analize. Am avut nevoie de o lună de refacere, dar acum sunt pregătit pentru o nouă provocare. Nu se pune problema să revin în România în acest moment!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra: Nu se pune problema ca Mihai Rotaru să îmi propună ceva acum

Oferta de la Universitatea Craiova? L-am refuzat o dată pe domnul Mihai Rotaru pentru a semna cu Dinamo, așa că nu se pune problema să îmi propună ceva acum. Îl înțeleg dacă nu se mai gândește la o colaborare!", a spus Cosmin Contra, potrivit prosport.ro.

Ultima victorie a Craiovei în Liga 1 datează de la jumătatea lunii decembrie, când oltenii se impuneau cu 2-1 pe terenul celor de la UTA Arad. De atunci, formația din Bănie a înregistrat un eșec și șase remize consecutive.

5 antrenori pe lista Universităţii Craiova

După ce Laurenţiu Reghecampf l-a refuzat pe Mihai Rotaru, patronul oltenilor a anunţat că are o listă de cinci antrenori dintre care îl va alege înlocuitorul lui Corneliu Papură. Walter Zenga este şi el printre aceştia.

"Deja a fost redusă lista de antrenori și au rămas 5 nume. De mâine vom începe negocierile cu primul antrenor de pe listă. Ponderea este de 80% antrenori străini și 20% antrenori români. Vrem ceva pe termen mediu și lung. Cum ar fi să sacrificăm totul pentru un titlu și să pierdem un an de zile?

Reclamă
Reclamă 4

O să căutăm un antrenor cu experiență, cu personalitate. Un avantaj vor avea cei care au mai câștigat trofee. N-am de unde să știu dacă antrenorul pe care vreau să-l aduc va câștiga trofee. Dacă aș ști, l-aș aduce indiferent de cost", a spus Rotaru la Pro X, cu două zile în urmă. 

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:59

Atmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 0-0. „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024

18:52

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

18:18

Ianis Hagi, reacţie imediată după ce a aflat că este titular cu Slovacia: „Vom sărbători la finalul meciului!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și