Închide meniul
EXCLUSIV

Cosmin Contra, prima reacție după atacul lui Mircea Rednic! Cum a comentat ”Guriță” declarațiile ”Puriului”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2021, 15:40

Cosmin Contra, prima reacție după atacul lui Mircea Rednic! Cum a comentat ”Guriță” declarațiile ”Puriului”

Cosmin Contra i-a răspuns lui Mircea Rednic

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Contra nu e dinamovist, la felul în care s-a comportat”, și-a început Rednic atacul. Contactat de AS.ro, Contra i-a răspuns extrem de elegant dorindu-i multă baftă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu vreau să comentez. Am treburile mele aici. Să aibă multă baftă și putere de muncă”, a spus Contra la AS.ro.

Cosmin Contra o antrenează în prezent pe Al Ittihad și se află pe primul loc în Arabia Saudită.

Mircea Rednic, atac la Cosmin Contra

Mircea Rednic a lansat un atac dur la adresa lui Cosmin Contra, pe care nu îl consideră un dinamovist. „Puriul” e convins că „Guriţă” este printre cei vinovaţi pentru situaţia critică în care a ajuns clubul. Fostul selecţioner a lucrat cu „legiunea iberică” a lui Pablo Cortacero.

Contra nu e dinamovist, la felul în care s-a comportat ultima dată. Nu putem să spunem că e un dinamovist care acceptă jucători la salariile cu care au venit, care își cer banii.

Reclamă

Toți muncim, dar dacă chiar iubești un club, faci și tu sacrificii. Toți suntem nevinovați. Și salvatorul e nevinovat, și Iuda e nevinovat, toată lumea e nevinovată. Rednic e vinovat”, a spus Rednic într-o conferință de presă.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și