Închide meniul

Cosmin Contra s-a despărțit de Dinamo cu un gust amar: ”Conducerea nu a dat niciun semn!” Două vedete au părăsit deja echipa

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 3 decembrie 2020, 11:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Cosmin Contra s-a despărțit de Dinamo cu un gust amar: ”Conducerea nu a dat niciun semn!” Două vedete au părăsit deja echipa

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cosmin Contra a plecat de la Dinamo

Pe lângă Contra, doi jucători extrem de importanți ai echipei, Borja Valle și Isma Lopez au refuzat să se antreneze și au plecat de la Săftica în momentul în care ceilalți jucători au ieșit la antrenament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra s-a despărțit de Dinamo cu un gust amar 

Plec cu sentimentul că puteam să fac mai mult pe temă sportivă, dar asta e… Da, da… (n.r întrebat dacă Borja Valle și Isma Lopez au plecat) Nu mă întrebați pe mine de jucători. 

Cei de la club n-au mai dat niciun semn. Nu e treaba mea, e treaba celor care conduc clubul în momentul de față. Fiecare persoană are o limită, a mea a ajuns deja peste limită. 

Cosmin Contra a pus pe primul loc sănătatea

Am plecat în fotbalul mare de la Dinamo, acum trei ani am fost aproape să câștig campionatul, e un club care merita acest efort. 

Suporterii trebuie să înțeleagă că sănătatea e mai presus de orice, îmi pare rău că n-am putut să fac mai mult. Nu mai revin în România”, a declarat Cosmin Contra la plecarea de la baza Săftica.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro Vezi toate știrile
Citește și