Închide meniul

Cosmin Contra, sunat de şefii de la Dinamo după umilinţa cu FCSB! Ce post i s-a oferit

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 iunie 2020, 6:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Cosmin Contra, sunat de şefii de la Dinamo după umilinţa cu FCSB! Ce post i s-a oferit

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Cosmin Contra ar putea reveni la Dinamo

Cosmin Contra este chemat de urgenţă la Dinamo pentru a salva echipa de la retrogradare, scrie gsp.ro. Cu Mihalcea pe bancă, Dinamo a dat un gol şi a primit şase. Dinamo este aproape eliminată din Cupa României, după 0-3 cu FCSB. În campionat, situaţia este şi mai dramatică. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contra ar urma să fie director tehnic şi să îl ajute pe Mihalcea, care este şi naşul său, să redreseze echipa.

Dinamo se află pe penultimul loc şi riscă să retrogradeze pentru prima dată în istorie. Contra a mai antrenat-o pe Dinamo în sezonul 2016-2017. De altfel, este acesta este ultimul antrenor care a dus-o pe Dinamo în play-off. În acest sezon, "câinii" chiar au sperat la titlu, însă au terminat pe locul 3, după Viitorul şi FCSB. 

Adrian Mihalcea a "tunat" după Dinamo – FCSB 0-3: "E o umilinţă"

Adrian Mihalcea a răbufnit la finalul meciului cu FCSB, pierdut de Dinamo cu 0-3, în turul semifinalelor Cupei României.

"Nu trebuie să ne ascundem de cuvinte, e o umilinţă, ne-a bătut o echipă care a terminat meciul cu 3-4 copii în teren de 16-17 ani. Pot spune că ne-am făcut de râs, pentru că şi eu sunt împreună cu jucătorii, e normal să gândesc aşa", a "tunat" fostul atacant.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și