Închide meniul

Cosmin Olăroiu, verdict înainte de CFR Cluj – FCSB! Scenariul în care Gigi Becali își ia adio de la titlu

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2020, 5:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reclamă
Cosmin Olăroiu, verdict înainte de CFR Cluj – FCSB! Scenariul în care Gigi Becali își ia adio de la titlu

Înfrângere pentru Cosmin Olăroiu la Al Sharjah

ImagineChina / Stringer via Hepta

CFR Cluj are un avans de 4 puncte în fața celor de la FCSB. O victorie a ardelenilor i-ar apropia de al treilea titlu consecutiv în Liga 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Experienţa este de partea lui Dan, însă în momentul când va începe meciul cred eu că jucătorii vor face diferenţa prin prestaţia lor şi bineînţeles că amândoi antrenorii îşi vor aduce aportul prin ceea ce pot ei la pregătirea jocului. De multe ori treaba antrenorului se termină undeva acolo. E foarte greu să începi cu un asemenea meci, să ai un derby în primul meci după o perioadă de pauză foarte mare. Nu e uşor, pentru ambele echipe

Ambele echipe îşi joacă şansa. Cred eu că dacă CFR va câştiga, va avea o opţiune foarte mare pentru a câştiga titlul. Steaua are şansa de a reveni şi atunci va fi un meci şi sper să fie spectaculos, în care să câştige fotbalul", a declarat Cosmin Olăroiu pentru pentru Telekomsport.

Olăroiu a vorbit și despre Universitatea Craiova

Cosmin Olăroiu a vorbit și despre numirea lui Cristiano Bergodi pe banca tehnică a oltenilor. Actualul antrenor al lui JIangsu Suning consideră că tehnicianul ar tre buie să fie perceput ca fiind un român. 

"În primul rând Craiova merită să fie în top pentru ce a fost şi ce este Craiova şi pentru suporteri, pentru modul în care trăiesc fotbalul acolo la Craiova şi pentru tot ce au produs de-a lungul timpului. Pentru că multe echipe, şi mai ales când jucam eu, aveau jucători de la Craiova care erau consideraţi foarte buni", a mai spus Olăroiu. 

Reclamă
Reclamă

Merită un loc de frunte în fotbalul românesc şi sper să îl obţină. Am văzut că fac şi investiţii, nu e uşor, e un drum greu la fotbal şi anevoios dar cu perseverenţă cred că vor ajunge din nou în top. De Bergodi cred că la câte experienţe a avut ca antrenor în România, putem să-l numim antrenor român, a antrenat mai multe echipe ca mine în România şi are mai multă experienţă ca mine în România".

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și