Închide meniul

Costel Enache, uluit după ce echipa sa a ratat 3 penalty-uri: "Dacă așteptați să vă pot explica asta, înseamnă că aveți foarte mari pretenții de la mine"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2020, 5:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Costel Enache, uluit după ce echipa sa a ratat 3 penalty-uri: "Dacă așteptați să vă pot explica asta, înseamnă că aveți foarte mari pretenții de la mine"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Costel Enache este antrenorul Petrolului

Petrolul – Rapid s-a terminat 0-0, însă a oferit un moment antologic. Ploieştenii au ratat trei penalty-uri şi au jucat şi cu doi oameni în plus. Tehnicianul Petrolului cu greu şi-a găsit cuvintele la finalul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E greu să găsesc cuvinte care să explice situația. Rar vezi o așa desfășurare. Din păcate ne-am grăbit, ne-am hazardat. Am fost nervoși, agitați, am intrat într-o luptă care, până la urmă, a fost egală. Dacă am fi marcat al treilea penalty, tot supărat aș fi fost. Nu pot să spun că nu au muncit jucătorii, aș fi rău cu ei, dar nu am găsit soluțiile cele mai bune.

Dacă așteptați să vă pot explica asta, înseamnă că aveți foarte mari pretenții de la mine (n.r. – dacă îşi explică ce s-a întâmplat la penalty-uri). Nu pot să explic. N-am vorbit despre lucrul acesta. E greu de explicat, nu cred că există o eplicație pentru așa ceva. Lucrurile astea sunt stabilite înainte de meci”, a spus Enache, la finalul partidei.

Fază incredibilă la Ploieşti. Trei penalty-uri ratate de jucătorii Petrolului

Meciul Petrolul-Rapid a adus o fază nemaivăzută în fotbalul mondial. Gazdele au primit o lovitură de la 11 metri, iar ceea ce a urmat a fost demn de filmele de la Hollywood.

Sergiu Arnăutu a fost primul executant al lupilor galbeni. Golgheterul gazdelor a executat slab, iar Mihai Popa a reţinut mingea. Imediat s-a auzit fluierul arbitrului. Portarul de 19 ani nu a rămas cu un picior pe linia porţii şi s-a decis repetarea loviturii de la 11 metri. Popa a răbufnit şi a primit cartonaş galben.

Reclamă

Faza s-a repetat şi Petrolul a schimbat executantul. A apărut la punctul cu var Marinescu, dar şi de această dată goalkeeperul Rapidului a fost la post. Nici de această dată Mihai Popa nu a respectat indicaţiile arbitrului şi a fost eliminat.

În poarta Rapidului a intrat Tătaru, iar Costel Enache l-a trimis pe Mezza Coli să execute penalty-ul. Veteranul de 31 de ani a trimis peste transversală şi scorul a rămas 0-0.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Petrolul - Rapid 0-0
  • Ploieştenii au ratat 3 penalty-uri
  • Reacţia lui Costel Enache

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și