Închide meniul

Costel Gâlcă a spus numele echipelor care l-au ofertat din Liga 1: „Mi-aș dori să vin în România!”

Cosmin Olteanu Publicat: 26 aprilie 2023, 17:22

Reclamă
Costel Gâlcă a spus numele echipelor care l-au ofertat din Liga 1: Mi-aș dori să vin în România!”

Costel Gâlcă a spus numele echipelor care l-au ofertat din Liga 1

Costel Gâlcă, în timpul unui meci / Hepta

Costel Gâlcă a spus numele echipelor care l-au ofertat din Liga 1! Noul antrenor al celor de la Radomiak Radom, locul 13 în prima ligă din Polonia, susține că cinci echipe din primul eșalon românesc au dorit să-l semneze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În România, Costel Gâlcă a antrenat-o doar pe FCSB, formație alături de care a cucerit un titlu de campion, o Cupă a României și o Cupă a Ligii.

Costel Gâlcă a spus numele echipelor care l-au ofertat din Liga 1

Costel Gâlcă susține că, înainte de a semna cu Radomiak, a fost ofertat de cinci echipe din România: FC Argeș, Universitatea Craiova, CFR Cluj, Sepsi și FC Voluntari.

Am spus că din cauza infrastructurii (n.r. a refuzat-o pe FC Argeș). Vor face un stadion nou și nu aveam unde să mă antrenez pentru anul care vine.

Mi-aș dori să antrenez și în România. Sunt și contractele. Când ajungi la clauze, nu e normal să nu îți asiguri munca.

Reclamă

Mi-aș dori să vin în România, dar nu în orice condiții. Cu Craiova a fost o întrebare printr-un intermediar, dar nu am vorbit cu nimeni.

A fost cu CFR Cluj, cu Sepsi, cu Voluntari, acum ceva timp, și cam atât. La CFR, era timpul foarte scurt, terminasem în Danemarca.

Atunci, discuțiile trebuiau să se rezolve cât mai repede. Nu am ajuns la o înțelegere, ei își doreau să vină antrenorul cât mai repede”, a declarat Costel Gâlcă, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Costel Gâlcă, discurs dur la adresa lui Gigi Becali

Costel Gâlcă l-a criticat pe Gigi Becali pentru faptul că se bagă peste antrenorii FCSB-ului. Tehnicianul susține că inclusiv peste el a încercat să intervină, însă nu i-a ascultat indicațiile, acesta fiind motivul pentru care s-a despărțit de FCSB.

„Din fericire, nu m-a sunat pe mine, ci doar pe cei din staff. De cele mai multe ori, discuția era cam așa: «Jucătorul ăsta și jucătorul ăla ar trebui să fie titulari». Colegul meu îi spunea lui Becali: «Îi voi transmite». Dar eu nu țineam cont de nimic din ce zicea. Chiar dacă el era șeful, nu-l puteam lăsa să mă controleze.

Becali tot încerca să se implice. Voia să conducă tot, să fie ca Silvio Berlusconi. La un moment dat, le-a spus ceva jurnaliștilor români pentru a mă pune la punct. Atunci m-am gândit: «Ce caut eu aici?». Răspunsul meu a fost simplu: «Dacă asta vrei să faci, atunci eu părăsesc clubul».

Banii pe care acest om îi cheltuie în fotbal reprezintă un aspect pozitiv. În același timp, Becali face și o mulțime de lucruri rele, inclusiv că își critică jucătorii în public, e imposibil să nu le afecteze starea mintală și jocul. Crede că știe totul dacă a fost în fotbal de atâția ani. Pentru mine, are cunoștințele unui fan obișnuit.

CFR Cluj e un club cu mult potențial, mi-aș fi dorit să antrenez acolo. Dar, în același timp, am vrut să mă asigur și financiar. În Polonia, cine nu te plătește mai multe luni suferă consecințele. În România, nu se întâmplă mereu așa, iar neplata salariilor e o mare problemă.

Steaua (n.r. FCSB) avea potențialul de a cuceri cu regularitate titlul de campioană, ani la rând. Dar a făcut-o mult mai puțin tocmai din cauza personalității sale.

Dacă o operație are loc în spital, nu e nicio îndoială că ar trebui realizată de un doctor, pentru că el știe ce face. În România, toți știu fotbal, iar Becali susține că știe cel mai bine.

Reclamă

Dacă mă întrebați ce jucător îmi seamănă acum în fotbalul mondial, primul nume ar fi Enzo Fernandez. Un argentinian extraordinar care a demonstrat la Benfica, înainte, cum poate schimba ritmul jocului și o face deseori în cel mai bun moment. Un fotbalist foarte inteligent, fapt dovedit și la Mondialul din Qatar. Acum, a ajuns la Chelsea și cred că se va vorbi multă vreme de el”, a spus Costel Gâlcă, pentru Przeglad Sportowy Onet.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și