Închide meniul

Costel Pană îl acuză pe Gică Popescu! "Trebuia să primesc 6.000 de euro". "Baciul" a răspuns dur. "Este o cretinătate, o imbecilitate. Vii cu miloaga?"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 mai 2021, 11:40

Costel Pană îl acuză pe Gică Popescu! "Trebuia să primesc 6.000 de euro". "Baciul" a răspuns dur. "Este o cretinătate, o imbecilitate. Vii cu miloaga?"

AS.ro

Gică Popescu îi răspunde lui Costel Pană

"Ceea ce mă dreanjează e că se vorbește că eu mi-am luat toți banii. M-au sunat colegi și prieteni să-mi bată obrazul… Că eu am luat și ei nu! Vreau să declar public că nu! Pentru că Ion Crăciunescu și Gică Popescu s-au făcut că au uitat…

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Pană: "Am de luat şi acum 6.000 de euro de la Chindia"

Sau chiar au uitat! M-am făcut și eu, dar am vrut să știe lumea din Târgoviște că mai am de primit salarii însumate de 6.000 de euro, plus o primă de promovare. Nici nu mai contează cât. Că nu mai văd banii ăștia

Domnul Gică Popescu, în momentul rezilierii de comun acord produsă pe 10 iunie 2011, mi-a promis că îmi va da personal suma restantă. Am avut și am încredere în continuare că se va rezolva situația (râde) Îi consider pierduți… Dar dacă îi voi primi prin absurd, îi voi dona la fobalul juvenil din Moreni, acolo de unde m-am lansat eu în fotbalul mare", a spus Pană, pentru prosport.ro. 

Gică Popescu l-a făcut praf pe Costel Pană

Gică Popescu l-a criticat dur pe Costel Pană după dezvăluirile făcute. "Baciul" neagă toate acuzaţiile lansate de antrenor.

"Este o cretinătate, o imbecilitate! Voi credeți astfel de idioțenii? Păi, te trezești după 10 ani de zile să vii să spui astfel de mizerii? De ce nu te-ai dus, Costel Pană, la comisii? Îți depui memoriu, arăți că ai de luat bani și comisiile decid. După 10 ani vii și plângi…

Reclamă

Cum adică să îi dau eu banii personal? Păi, ce, era echipa lui tata?! Era echipa mea?! Era echipa Primăriei… Să se ducă la Chindia să îi ia. Trebuia să se ducă după o lună de când i-a expirat termenul.

Eu nu mai sunt la club de atâția ani. Am plecat la scurt timp după el. Trebuie să dovedești că ai de primit ce spui că ai de primit. Dacă nu s-a dus la comisii pot să cred că nu are documente și niciun act. Altfel, își apăra propriul interes.

Cine stă un deceniu fără să își ia banii? Arătai contractul și cei de la comisii obligau Chindia să plătească. Acum, ce vrei să obții? Vii cu miloaga? Dacă tu știi că ai de luat, apelai atunci și luai.

Reclamă 4 / 0/3

Cei care sunt în astfel de situații și sunt oameni serioși își iau avocați și rezolvă. Este o aberație și nu pot să cred că există persoane care pot să plece urechea la vorbele lui și să le ia în considerare. Oameni buni, s-a prescris de 3 ori până acum acea datorie, dacă ea exista! E cusută cu ață albă", a spus Gică Popescu, pentru sursa citată.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și