Închide meniul

Craiova acuză arbitrajul, după egalul cu FC Argeş. Bălașa, ca în ring: “Dacă am ochiul în starea asta, nu putea să nu fie penalty!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 ianuarie 2021, 19:20

Craiova acuză arbitrajul, după egalul cu FC Argeş. Bălașa, ca în ring: “Dacă am ochiul în starea asta, nu putea să nu fie penalty!”

captură Digi Sport

Craiova a cerut penalty în remiza, 1-1, cu FC Ageş, pentru o fază la care Mihai Bălaşa a rămas cu ochiul vânăt

Mihai Bălașa a fost lovit violent în careul lui FC Argeș, incident în urma căruia s-a ales cu o rană vizibilă la nivelul arcadei. Acesta s-a arătat supărat că echipa lui nu a primit o lovitură de la 11 metri la faza respectivă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Bălașa: “Trebuie să ne spargem capul sa mai primim penalty”

“Odată ce am ochiul În starea asta, nu cred că putea să nu fie penalty. Arbitrul nu a văzut. S-au făcut presiuni ca primim penalty prea ușor, acum trebuie să ne spargem capul sa mai primim. Asta nu scuză totuși jocul nostru”, a spus Bălașa. 

Craiova a deschis scorul prin Ivan Mamut, dar s-a văzut egalată doar patru minute mai târziu, după reușita lui Cephas Malele.

Mihai Bălașa, după Craiova – Argeș 1-1 

“Din păcate nu am reușit să câștigăm nici in această seară. Am mai pierdut încă trei puncte. Sper să ne revenim cât mai repede. Am avut și ghinion, dar așa este în viața oricărei echipe. Am avut șapte victorii la rând, acum avem 7 meciuri fără succes. Nu știu cât își pune ritmul amprenta asupra meciului. Trebuie să ne supunem programului, suntem jucători de fotbal până la urmă” a declarat Mihai Bălașa după Craiova – Argeș 1-1. 

Întrebat de posibilitatea de a fi antrenat de Laurentiu Reghecampf, Bălașa a declarat că nu cunoaște stadiul negocierilor dintre club și antrenor. 

Reclamă

“Nu știu de Reghecampf, cei din conducere se prenunță. Suporterii au tot dreptul să fie suparăți, așteaptă mai mult de la noi. Trebuie să ne revenim și să câștigăm următoarea partidă”, a mai spus Bălașa. 

Coechipier cu Dennis Man la FCSB, Bălașa i-a transmis gânduri bune fotbalistului arădean. 

“Mă bucur foarte mult pentru Dennis, îi urez bafta. Cu siguranță vor evolua foarte bine (n.r. – Valentin Mihăilă) amanâoi. Speram să ne aducă mândrie”, a completat Bălașa. 

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova se îndepărtează de titlu 

Criza de la Craiova atinge noi dimensiuni. Oltenii au ajuns la șapte etape fără victorie și pierd teren în fața rivalilor de la FCSB și CFR Cluj. 

Echipa lui Corneliu Papură este campioana egalulilor din Liga 1. Craiova are șase remize consecutive și doar patru goluri înscrise în ultimele șapte jocuri. 

Corneliu Papură are zilele numărate pe Ion Oblemenco, iar unul dintre favoriții să-i ia locul este Laurențiu Reghecampf.  

Pentru Craiova urmează deplasarea pe terenul lui Poli Iași in etapa următoare.
 

Recomandări
  • Craiova - FC Argeș 1-1
  • Mihai Bălașa, lovit grav

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și