Închide meniul

Craiova are un jucător băgat în carantină: "E ca arestul la domiciliu, poliția îl verifică de 3 ori pe zi!" Probleme și cu Pigliacelli

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 mai 2020, 5:26

Craiova are un jucător băgat în carantină: "E ca arestul la domiciliu, poliția îl verifică de 3 ori pe zi!" Probleme și cu Pigliacelli

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gustavo a fost băgat în caratină la revenirea în România

Pigliacelli se află în Italia și dacă revine în România ar urma să fie băgat direct în carantină. Craiova mai are un astfel de caz în lot. Gustavo a revenit în țară din Anglia, însă a fost băgat direct în carantină de autorități.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 "Avem toţi jucătorii străini, cu excepţia lui Mirko Pigliacelli. El este la Roma şi din păcate este greu de adus în acest moment de acolo. Avem un jucător pe care l-am adus din Anglia, e vorba de Gustavo, şi l-am băgat în carantină instituţionalizată. Şi mai avem un jucător, Ivanov, pe care l-am adus şi a intrat în izolare acasă. Vine poliţia de trei ori pe zi să îl verifice dacă e acasă, e ca arestul la domiciliu. Gustavo a aterizat la Otopeni, a fost preluat de ISU, a fost adus la Craiova şi băgat în carantină, nu are voie să iasă din cameră", a spus Mihai Rotaru la Telekom Sport.

Corneliu Papură, reconfirmat la Craiova

Mihai Rotaru asigură că nu se pune problema schimbării antrenorului Universității Craiova. Patronul alb-albaștrilor asigură că este mulțumit de Corneliu Papură și că nu îi caută înlocuitor.

În ultimele zile, în Bănie s-a vehiculat tot mai mult numele lui Edi Iordănescu. Rotaru a ținut să precizeze că nu a discutat cu tehnicianul care este pe picior de plecare la Gaz Metan Mediaș.

"I-am dat credit lui Papură, dar în acel moment era o situaţie extrem de delicată. Suporterii erau împotriva echipei, atmosfera era deteriorată, se simţea nevoia de o schimbare. Până la urmă, a fost o decizie bună pentru acel moment, dar şi pentru ce a urmat ulterior, Cornel a revenit şi gândiţi-vă că e antrenorul cu cea mai bună medie de puncte de foarte mulţi ani", a mai spus Rotaru. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și