Închide meniul

Craiova – FC Botoşani 2-3 | Marius Constantin, trist pentru fanii olteni. "Nu ne pică deloc bine!" Ce a spus despre "alianţa" dintre moldoveni şi FCSB

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 mai 2021, 18:24 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:47

Craiova – FC Botoşani 2-3 | Marius Constantin, trist pentru fanii olteni. "Nu ne pică deloc bine!" Ce a spus despre "alianţa" dintre moldoveni şi FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Marius Constantin, prima reacţie după Universitatea Craiova - FC Botoşani 2-3

Marius Constantin a sunat mobilizarea în tabăra alb-albaştrilor, însă nu se fereşte să recunoască că obiectivele Craiovei sunt locul al treilea la finalul sezonului şi câştigarea Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu ne pică bine deloc. Ştim că lumea este dezamăgită, dar nu avem altceva mai bun de făcut. Trebuie să luăm fiecare meci şi să scoatem maxim chiar dacă va fi greu. Nu ne gândim acum la campionat, ne gândim cum să facem să ieşim din situaţia în care suntem acum.

Nu este nimic de pierdut, trebuie să ne consolidăm poziţia a treia şi să câştigăm Cupa României. Am avut două sau trei ocazii foarte mari. Dacă făceam 3-2 eu zic că rezistam până la sfârşit. Trebuie să luăm realitatea care este. Fiecare trebuie să îşi aducă aportul pentru binele echipei", a spus Marius Constantin la finalul meciului.

Ce spune Marius Constantin despre "alianţa" dintre moldoveni şi FCSB

La final, fundaşul oltenilor a fost întrebat şi despre o "alianţă" între FC Botoşani şi FCSB. Prestaţiile moldovenilor din ultimele două meciuri au gost diferite, însă Constantin nu crede în acest scenariu.

"Mă aştept ca fiecare echipă să joace pentru ea. Fiecare joacă cum crede de cuviinţă", a mai spus apărătorul.

Reclamă

Universitatea Craiova – FC Botoșani 2-3 | Oltenii spun adio titlului, după un meci nebun

Craiova a pierdut al treilea meci la rând: 2-3, cu Botoşani. Oltenii sunt la şase puncte în spatele lui FCSB şi la opt puncte de CFR Cluj, care vor juca şi ele, mâine, în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1. Craiova a fost învinsă la capătul unui meci nebun. Al Mawas (9), Chindriş (45) şi Papa (88) au marcat pentru oaspeţi, în timp ce Nistor (25) şi Ivan (57) au punctat pentru gazde.

Au fost şi trei eliminări. De la Craiova au văzut cartoşanul roşu Vătăjelu (45) şi Bancu (83). Primul care a părăsit terenul a fost Ţigănaşu, de la Botoşani (37). Moldovenii veneau după opt dueluri fără succes, în toate competiţiile, contra echipei din Oltenia. De asemenea, a fost prima victorie obţinută de Botoşani pe terenul Craiovei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Universitatea Craiova - FC Botoşani 2-3
  • Oltenii au spus adio titlului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și