Închide meniul

Craiova, lovitură de senzație pentru rivalele din Liga 1! Ce super jucător poate ajunge în Bănie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2020, 5:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Craiova, lovitură de senzație pentru rivalele din Liga 1! Ce super jucător poate ajunge în Bănie

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Craiova, lovitură de senzație pentru rivalele din Liga 1! Ce super joacător poate ajunge în Bănie

Planic a refuzat să se mai antreneze cu FCSB, iar sârbul vrea să plece cu orice preț de la echipa lui Gigi Becali. Conform ProSport, Rotaru, patronul oltenilor, îi oferă un salariu de 15.000 de euro ca să vină pe Ion Oblemenco. Asta ar însemna un adevărat record pentru trupa din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu crede că Planic se va transfera la o rivală

Gigi Becali declara după meciul cu Dinamo că Planic nu va ajunge la o altă echipă din Liga 1. Latifundiarul din Pipera susține că sârbul și noua sa echipă vor trebui să achite o clauză de 10 milioane de euro, dacă el va pleca de la FCSB.

”(n.r Craiova și CFR Cluj) N-au curaj să-l ia. El are o clauză de 10 milioane de euro și cine îl ia, trebuie să plătească suma asta. La revedere cu el, nu mai vreau să vină la echipă. Ce facem aici, ne jucăm? FCSB e o jucărie? Nu, tată, dacă ai plecat, la revedere. I-am dat banii la zi și nu vrea să vină. Conform legii l-am chemat, acum gata, la revedere. Mergem și vedem cine are dreptate.

O să se judece și clauza de 10 milioane de euro, ori plătește el, ori clubul care îl transferă. Nu mai există cale de întoarcere de când am făcut egalul cu Gaz Metan, de când l-am pus pe Perianu fundaș central. Un om care batjocorește un club și care batjocorește oameni, m-a batjocorit el, știa că avem accidentați și nu a ținut cont, iar caracterul lui a făcut ca să plătească acum. O să cerem suspendarea lui”, spunea Becali în urmă cu trei zile.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și