Închide meniul

Craiova lui Mititelu, şanse minime să joace pe Ion Oblemenco! "Se va lua în considerare solicitarea"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iunie 2020, 16:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Craiova lui Mititelu, şanse minime să joace pe Ion Oblemenco! "Se va lua în considerare solicitarea"

MMA / Maria Studio via Hepta

Adrian Mititelu vrea să-şi ducă echipa pe Oblemenco

U Craiova 1948 SA a depus o cerere la Primărie pentru a folosi stadionul pe care joacă şi Universitatea Craiova. Echipa lui Mititelu a obţinut promovarea în Liga a 2-a. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Se va lua în considerarea solicitarea celei de-a doua echipe. Cartea tehnică a acestui gazon nu permite să se joace două meciuri în aceeași săptămână. În aceste tipuri de stadioane acoperite, așa cum este <<Ion Oblemenco>>, gazonul nu se simte foarte bine, indiferent de calitatea lui, aici e vorba de climat. 

E foarte solicitat la fiecare meci. Trebuie să existe o perioadă de două săptămâni de repaus. Acest lucru nu înseamnă că sunt împotriva ca cealaltă echipă din Craiova să joace pe acest gazon", a declarat primarul Mihail Genoiu, într-o conferinţă de presă. 

Mititelu, încrezător că poate reveni pe Oblemenco

Adrian Mititelu a vorbit despre situația stadioanelor din Ghencea și Oblemenco, care ar trebui folosite de toată lumea, fiind construite din bani publici.

”Este o situație în care se pot face comparații între cele două cazuri. Sunt bunuri publice, e normal să beneficiem toți, să fim egali și la plată și la pierderi, și la drepturi.

Reclamă

Eu zic că sunt șansele sunt mari și 100% vom juca, problema se pune când. Întoarcerea noastră pe Oblemeno e ireversibilă”, a declarat Mititelu, în exclusivitate pentru AntenaSport, în urmă cu câteva zile.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și