Închide meniul

Craiova reia antrenamentele, prin video-conferință, în plină pandemie. Măsură drastică pentru cei care refuză

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2020, 5:43

Craiova reia antrenamentele, prin video-conferință, în plină pandemie. Măsură drastică pentru cei care refuză

Mediafax Foto / Remus Badea via hepta

Craiova reia antrenamentele în plină pandemie. Măsură drastică pentru cei care refuză

”Clubul Universitatea Craiova a stabilit ca începând de luni, 13 aprilie 2020, să fie reluate pregătirile în cadrul video-conferințelor cu tot lotul alb-albastru. Antrenamentele de la distanță vor fi conduse de către preparatorul fizic Cornel Blejan”, au spus reprezentanții Craiovei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru anunță măsuri drastice la echipă pentru cine nu se antrenează

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a anunțat că jucătorii ce nu vor respecta indicațiile preparatorului fizic Cornel Blejan vor intra în șomaj tehnic și nu își vor primi salariile.

”Dacă stăm o lună și săptămână, avem nevoie de șase săptămâni ca jucătorii să-și intre în ritm. Cine nu își face programul și nu trimite video și nu e monitorizat, nu primește salariu, intră în șomaj tehnic. Adio salariu! Dar nu cred să se întâmple asta”, a declarat Rotaru la emisiunea ”Fan România”, potrivit ProSport.

De asemenea, Blejan a explicat ce metode de antrenament va folosi: ”Sunt programe complexe, care au ca bază forţa, dar trebuie să menţinem şi o stimulare cardio-vasculară, să nu pierdem mult din ce am avut. Am încercat ca tot ce le trimit să poată face fără materiale ajutătoare”.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și