Închide meniul

Cristi Balaj, replică dură pentru Mihai Stoica. „La arbitraj probabil că mă pricep puțin!” Continuă scandalul între CFR Cluj și FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2021, 11:53

Cristi Balaj, replică dură pentru Mihai Stoica. „La arbitraj probabil că mă pricep puțin! Continuă scandalul între CFR Cluj și FCSB

Cristi Balaj

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Mediafax Foto

  • Cristi Balaj, replică dură pentru Mihai Stoica
  • Continuă scandalul între CFR Cluj și FCSB

CFR Cluj a câștigat cu 1-0 împotriva Chindiei Târgoviște, în etapa a 18-a din Liga 1, după un gol controversat marcat de Bilel Omrani. Înainte ca mingea să ajungă la Omrani, Valentin Costache a fost lovit în mână de balon, dar arbitrul Radu Petrescu a lăsat jocul să continue, în ciuda protestelor celor de la Chindia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj, replică dură pentru Mihai Stoica

Balaj, care a fost mulți ani printre cei mai buni arbitrii din Liga 1, a recunoscut că Costache a jucat mingea cu mâna. Cu toate acestea, oficialul lui CFR Cluj s-a plâns că și echipa lui a fost dezavantajată, „taxându-i” pe rivalii de la FCSB.

„Indiferent dacă e intenţie sau nu, dacă mingea atinge mâna unui jucător trebuie acordat henţ. E lovitură liberă. Nu am fost angajat la CFR Cluj pentru a mă ocupa de arbitraje, dar nu îmi este interzis. Eu îmi doresc să vină VAR-ul cât mai repede, tot timpul am spus acest lucru. Mai ales că am fost supărat, am avut o lovitură de pedeapsă la Graovac la faza premergătoare. Dacă se acorda penalty, nu mai discutam acum.

Reclamă

Nu pot decât să fiu dezamăgit dar, dacă discutăm de aceste faze, să luăm în calcul locul în care s-au întâmplat aceste faze. S-au întâmplat numai în careul Chindiei. Dacă o echipă tot atacă, unde să apară discuţiile şi greşelile de arbitraj?

La arbitraj probabil că mă pricep puţin. În altă oridine de idei, noi dacă am ajuns să acumulăm atâtea puncte s-a întâmplat şi pentru că la clubul la care sunt acum nu am discutat despre greşelile făcute la alte echipe. Trebuie să vină VAR-ul cât mai repede!”, a spus Cristi Balaj, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Citește și:

Mihai Stoica, convins că Radu Petrescu arbitrează în favoarea lui CFR Cluj: „E clar că ai interes!”

MM a pus tunurile pe „centralul” partidei, pe care în acuză că a greşit intenţionat în favoarea liderului Ligii 1. Mai mult, consideră că Radu Petrescu ar fi trebuit exclus din arbitraj după ce ar mai fi favorizat-o pe CFR Cluj.

„Nu am văzut în viața mea henț mai clar. Îi mai lipsea să o bage în geantă. Probabil că nu a dat penalty pentru CFR Cluj pe final pentru că știa că a fost henț. Plus că trebuia eliminat și Boateng. Este viciere de rezultat. Din nou! Să nu vă mai mirați de ce are CFR Cluj un avans atât de mare. Să vă mirați când va fi arbitrată corect.

Același arbitru care a inventat fault la Sibiu – CFR și a făcut-o campioană pe CFR și a retrogradat Voința. Când Beto a dat cu piciorul în pământ. A inventat atunci! Acum i-a intrat ceva în ochi și nu a văzut că a luat-o Costache cu mâna.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuia exclus definitiv de atunci Petrescu. E clar că ai interes când inventezi. Suntem bătaia de joc a tuturor. Dacă aveam VAR se rezolvau multe„, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj este lider în clasament, cu 48 de puncte, în timp ce echipa de pe locul doi, FCSB, are 37 de puncte şi un joc mai puţin. Poziţia a treia este ocupată de FC Voluntari, care are 28 de puncte (17 jocuri). Chindia este pe poziţia a zecea, cu 19 puncte.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu