Închide meniul
VIDEO

Cristi Bălgrădean, lovitură puternică la cap, în timpul amicalului CFR Cluj – FC Hermannstadt! A fost nevoie de intervenția medicilor

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 27 martie 2023, 17:07

Cristi Bălgrădean, lovitură puternică la cap, în timpul amicalului CFR Cluj – FC Hermannstadt! A fost nevoie de intervenția medicilor

Cristi Bălgrădean, lovitură puternică la cap, în timpul amicalului CFR Cluj - FC Hermannstadt

CFR Cluj - FC Hermannstadt / AS.ro

Cristi Bălgrădean a suferit o lovitură puternică la cap, în timpul amicalului CFR Cluj – FC Hermannstadt, terminat cu scorul de 1-1! Portarul campioanei României a avut nevoie de intervenția medicilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma unei lovituri libere executate de cei de la FC Hermannstadt, Cristi Bălgrădean a plonjat pentru a para mingea, însă fără succes, aceasta intrând în poartă. Ba mai mult, goalkeeper-ul ardelenilor s-a lovit puternic la cap de una dintre barele de susținere a porții.

Cristi Bălgrădean, lovitură puternică la cap, în timpul amicalului CFR Cluj – FC Hermannstadt

După lovitura suferită, „Pufi” a amețit, astfel că medicii au intervenit imediat. Portarul lui Dan Petrescu a primit îngrijiri, în ambulanță, nefiind nevoie să fie transportat la spital. Însă, nu a mai putut continua meciul.

Meciul s-a terminat cu o remiză, 1-1. Pentru CFR, a marcat Maglica, în timp ce reușita sibienilor a fost semnată de Petrescu.

CFR Cluj a reconstituit, cu juniorii, golul anulat cu Rapid

CFR Cluj și Rapid au remizat, 2-2, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1. Cristi Balaj, președintele ardelenilor, spune că a reconstituit, cu juniorii, faza în urma căreia Anton Maglica a trimis mingea în poarta Rapidului, pentru a se convinge că atacantul ardelenilor nu s-a aflat într-o poziție de ofsaid, așa cum a indicat VAR-ul.

Reclamă

„Poziția mea în timpul jocului a fost în tribună, în spatele asistentului. După gol, m-am bucurat. Apoi am văzut că a ridicat fanionul. Eu am văzut că nu este ofsaid. Acela a fost sentimentul meu, am un gest reflex. Rar mă păcălesc, am avut o poziție foarte bună.

Am stat oarecum liniștit, mai ales că după au apărut reluările la televizor. Când am văzut că a fost anulat golul, absurditatea a crescut, nu mi-a mai păsat de nimic. Apoi am văzut modul în care au fost trasate liniile, e greu să mai explici ceva.

Îți pierzi credibilitatea. O manieră total neprofesionistă. Modul în care s-a analizat faza demonstrează că s-a greșit.

Reclamă 4 / 0/3

Astăzi, s-a nimerit să văd echipa juniorilor la antrenament. Am poziționat jucătorii în aceeași formă ca în timpul jocului, am plasat o cameră sus, de unde s-a filmat meciul, și am pus o cameră pe linia porții.

Este clar în poziție regulamentară. Apărătorul din spate are piciorul cam cu 20-30 de centimetri aproape de linia porții. Am făcut această analiză din dorința de a trimite imaginile la FRF și la CCA. Când mai apar asemenea situații, să le discute acum și să nu mai apară asemenea greșeli”, a declarat Cristi Balaj, pentru orangesport.ro.

Dan Petrescu: „E viciere de rezultat!”

„E posibil să anulezi golul, dă-mi ce e al meu. E viciere de rezultat! Cei de la VAR să îl plătească degeaba. Meritam gol, restul e cancan. Se duc la naţională vedetele noastre şi uită să mai joace. Ne merităm soarta. De aia nu a fost gol, fiecare se gândeşte la ce vrea să facă, nu la meciul ăsta. Băieţii au fost cu capul în nori, mai ales cei patru fundaşi.

Să mai spună şi ei că sunt cu capul în nori. Toţi cei patru fundaşi nu meritau la naţională. Camora nu ştiu ce are, are ruptură, a jucat puţin accidentat şi s-a văzut.

Costache îl ştiu bine, Sefer bun, Dugandzic îl ştiam. Nu m-au surprins. Fundaşii noştri, toţi 4, au fost sub nivel. Aşa nu poţi să câştigi un meci.

Ni s-a anulat un gol în minutul 94, când nu pierzi e bine. Dar la întoarcere va fi iar foarte greu. Cei de la Craiova am înţeles că nu au chemat niciun gol, se vor pregăti bine. Eu nu am cum să pregătesc meciul bine. Va fi greu să avem pretenţii în continuare.

Nu mă aşteptam ca la VAR să ni se anuleze aşa. Am primit pe telefon că e gol clar şi aşteptam liniştit decizia. Nu se poate aşa ceva!”a spus Dan Petrescu, la finalul partidei cu Rapid.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și