Închide meniul

Cristi Bobar vrea să readucă Reșița în Liga 1 și anunță dezastrul la Dinamo: ”Să le fie rușine acționarilor de acum!” Planurile lui Cristi Borcea

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 13 ianuarie 2021, 12:36

Cristi Bobar vrea să readucă Reșița în Liga 1 și anunță dezastrul la Dinamo: ”Să le fie rușine acționarilor de acum!” Planurile lui Cristi Borcea

Cristi Bobar este președintele celor de la CSM Reșița

AS.ro

  • Cristi Bobar a fost conducător la Dinamo
  • Ce spune de implicarea lui Cristi Borcea la Dinamo

Ne-a afectat această pandemie. Se simte lipsa spectatorilor. Au crescut costurile cu aceste testări. Sunt probleme la multe echipe și este posibil ca unele dintre ele să dispară. Noi, la Reșița avem susținerea autorităților locale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am fost la echipe de Liga 1, dar am ales să mă întorc acasă. M-a convins primarul să mă reîntorc la Reșița. Chiar dacă eram la CFR am ales să vin aici, pentru a fi aproape de familie, de copii. Avem un proiect serios aici la Reșița.

Este al doilea an în Liga 2, am venit de jos. Ne dorim să modernizăm stadionul, iar în doi ani vrem să intrăm în Liga 1. Și în orașele mai mici se poate face performanță, dacă este un management bun”, a declarat Cristi Bobar pentru AntenaSport. 

Cristi Bobar pune tunurile pe actuala conducere de la Dinamo

Fostul conducător al echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare sare la gâtul actualilor conducători de la Dinamo și anunță dezastrul pentru ”câini”.

Înainte nu era niciun fel de problemă a banilor, sau a condiţiilor, ceea ce văd astăzi că e diferenţă foarte mare. Ce se petrece acuma este groaznic. Toată lumea e dezamăgită şi chiar nu merită, nici suporterii, nici jucătorii şi nici staff-ul care este acolo.

Reclamă

Ruşine să le fie acţionarilor de acolo, că se comportă aşa cu toţii. Nu cred că vor fi jucători care vor pleca fără să-şi ia măcar banii pe care au muncit. Cred că acum se regretă perioada Negoiță. Este posibil să se ajungă și la faliment”, a mai spus Bobar la AS.ro.

Cristi Borcea își face hotel pe Semenic

Cristi Borcea nu se gândește să revină la Dinamo, iar Cristi Bobar a anunțat faptul că acesta se dedică în totalitate afacerilor și își va construi un hotel pe muntele Semenic.

Nu-l văd revenind sub nicio formă în fotbal. N-ar suporta să fie astăzi la Dinamo şi să fie în play-out. Nu e genul lui, nu e stilul lui. El e preocupat de afacerile lui. Își va construi un hotel ultra modern, pe muntele Semenic. Se lucrează la documentație și în scurt timp ne vom apuca de treabă”, a mai spus Cristi Bobar.

Reclamă 4 / 0/3

VIDEO cu interviul lui Cristi Bobar

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid 0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
17
apr.
23:20
Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică
17
apr.
22:55
Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a reacţionat după decizia uriaşă a Comisiei de Disciplină
Liga 1 • 17 apr., 15:32
Andrei Nicolescu a reacţionat după decizia uriaşă a Comisiei de Disciplină, ce le permite fanilor „câinilor” să revină în tribune
Veste uriașă pentru dinamoviști
Liga 1 • 17 apr., 14:43
Veste uriaşă pentru Dinamo şi UTA! Fanii revin pe stadion la ultimele două etape din play-out
Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan
Liga 1 • 16 apr., 18:55
„Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat”
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi
Liga 1 • 15 apr., 20:50
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor
Liga 1 • 15 apr., 17:30
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii”