Închide meniul

Cristi Borcea ajută Dinamo cu 300.000 de euro! "Am văzut că au programul acela și am venit lângă ei"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2020, 16:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Cristi Borcea ajută Dinamo cu 300.000 de euro! "Am văzut că au programul acela și am venit lângă ei"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristi Borcea/ SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

"Am văzut că au programul acela și am venit lângă ei. Ar fi bine pentru toți dinamoviștii să vină și să suțină acest proiect. Este singura salvare a clubului în acest moment. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea poate investi la Dinamo

Dacă Dinamo avea un stadion nou, cu siguranță devenea una dintre cele mai importante echipe din România, din toate punctele de vedere, atât pe plan intern, internațional, cât și al centrului de juniori. 

Dacă s-ar uni suporterii, Dinamo ar ajunge la un milion și ceva și ar ține din abonamente. Să închirieze Arcul de Triumf. Dacă fac așa, le iau toate lojele. Dau 300.000 numai să fie un ajutor. Să mă implic nu. Patrick, dacă hotărăște, se poate implica. A fost entuziast, dar când a văzut prin ce am trecut… Dacă vindeam un jucător în trecut, plângea”, a declarat Cristi Borcea la Realitatea Sportivă

Cristi și Patrick Borcea se alătură unei liste impresionante de membri Elite, din care mai fac parte Claudiu Florica, Nicolae Stanciu, Cornel Șfaițer, George Țucudean, Cosmin Moți, Dragoș Grigore, Dorin Rotariu sau Ionuț Nedelcearu.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și