Închide meniul

Cristi Borcea anunţă apocalipsa: "Dinamo este în moarte clinică, se așteaptă deconectarea de la aparate!" Apel de urgenţă al omului de afaceri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2021, 20:19

Cristi Borcea anunţă apocalipsa: "Dinamo este în moarte clinică, se așteaptă deconectarea de la aparate!" Apel de urgenţă al omului de afaceri

MMA / MMA2 via Hepta

Cristi Borcea a vorbit despre Dinamo

Dinamo trece prin cea mai neagră perioadă din istorie. Preluată de investitorii spanioli conduşi de Pablo Cortacero, fanii dinamovişti sperau că toate problemele financiare se vor rezolva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu a fost să fie pentru că milioanele de euro promise de spanioli au rămas doar la stadiul de promisiuni. 

Fără banii spaniolilor, clubul este ţinut în viaţă de cei din "Programul DDB". Borcea e de părere că fanii nu pot susţine clubul pe termen lung. 

"Dinamo se găsește în momentul de față într-o situație mult mai delicată decât cea din 1995 când am preluat echipa cu Cornel Dinu. În momentul de față…măcar atunci aveam un stadion, era o echipă militarizată. În momentul de față Dinamo nu are nimic, nu are stadion și nici identitate. Dinamo e ținută în viață numai de suporteri. După părerea mea Dinamo este într-o moarte clinică, se așteaptă deconectarea de la aparate", a spus Cristi Borcea la Kanal D.

Cristi Borcea cere să se facă de urgenţă stadion

Cristi Borcea a mai spus că Dinamo are nevoie şi de stadion pentru a putea rezista. Fostul acţionar avea o strategie şi pentru acest sezon de criză. 

Reclamă

"Dacă eram acum nu mă prezentam în primele 5 etape. Mai stăteam 5 etape, mă pregăteam în Antalya și veneam să câștig titlul la pas. În cel mai scurt timp Dinamo se va deconecta de la aparate. Dacă nu se intervine să se facă repede un stadion, se va desființa", a mai spus Borcea. 

Lovitura anunţată de fanii lui Dinamo! Au ajuns la un acord cu doi jucători de bază

Fanii lui Dinamo au ajuns la un acord cu Deian Sorescu şi Anton Puljic. Cei doi vor juca în continuare în "Ştefan cel Mare". "DDB îşi păstrează căpitanii", au anunţat fanii.

"Am finalizat astăzi discuțiile cu cei doi căpitani. DDB i-a achitat salarii restante lui Deian Sorescu și vom continua împreună! Anton Puljic a fost de acord să își reducă salariul și își va prelungi contractul cu Dinamo încă 1 an.

Reclamă 4 / 0/3

Le mulțumim ambilor pentru deschidere și le urăm succes mai departe! Împreună vom continua să facem treabă bună la Dinamo", au anunţat fanii lui Dinamo

Recomandări
  • Cristi Borcea, anunţ apocaliptic
  • Ce crede omul de afaceri că se va întâmpla cu Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și