Închide meniul

Cristi Borcea crede că Mircea Rednic va scoate Dinamo din „Groapă”. Cum îi îmbârliga „Puriul” pe jucători. „Băi, nu vezi cum bagă ăsta alunecări?!”

Alexandru Ivan Publicat: 29 septembrie 2021, 20:57

Reclamă
Cristi Borcea crede că Mircea Rednic va scoate Dinamo din „Groapă. Cum îi îmbârliga „Puriul pe jucători. „Băi, nu vezi cum bagă ăsta alunecări?!

Cristi Borcea, analiză dură a fotbalului românesc

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristi Borcea are încredere în Mircea Rednic și în metodele sale. Borcea a povestit cum antrenorul obișnuia să le „îmbârlige” pe starurile lui Dinamo, printre care Claudiu Niculescu sau Ionel Dănciulescu, ca aceștia să fie motivați la fiecare meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea, prima reacție după revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo

„Valoarea jucătorilor va crește cu 30%, Dinamo va câștiga cu UTA Arad. Mircea Rednic știe. Dacă i-a luat pe Niculescu, Dănciulescu și Ganea. Îi îmbârliga că n-are cum să îi bage. Pe Niculescu îl îmbârliga «băi, nu vezi cum bagă ăsta alunecări?!», pe Dănciulescu că «vezi că tre’ să îl bag pe ăsta că e finul lui Borcea».

Lui Ganea îi spunea «că tre’ să bage, că nu pot, trebuie să tragi de tine. Îi mobiliza de mureau pe teren. Nu există de comisioane, el tot timpul venea și cerea o primă pentru jucători, ca să îi motiveze”, a dezvăluit Cristi Borcea, potrivit prosport.ro.

Rednic va fi la al cincilea mandat pe banca lui Dinamo. „Puriul” este protagonistul ultimului titlu cucerit de „câini” în Liga 1, în sezonul 2006-2007.

Pe de altă parte, ultimul mandat al lui Rednic la Dinamo (2018-2019) nu a mers la fel de bine. Alb-roșiii au ratat play-off-ul, obiectivul de atunci al echipei, și au terminat play-out-ul pe locul al treilea.

Reclamă

Mircea Rednic: „Ei sunt la ATI, trebuie să-i readuc la viață”

Acum, Dinamo se zbate să evite retrogradarea. „Câinii” au cea mai fragilă defensivă și cel mai slab atac din Liga 1, 7-24, și au ajuns la șapte înfrângeri la rând. Rednic este cel care și-a asumat misiunea de salvare a lui Dinamo.

Eu sunt principalul responsabil cu transferurile în momentul ăsta. Ei au fost de acord. Dacă cineva propune un jucător bun, nu înseamnă că nu-l iau. E nevoie de un atacant și de un fundaș dreapta. Sorescu a făcut diferența în atac, și tu îl sacrifici, ca fundaș dreapta? N-am înțeles-o.

Am văzut ultimele două meciuri. Nu fac liste. Dacă încep să fac liste… ei sunt la ATI, trebuie să-i readuc la viață. Eu cred în băieții ăștia și au nevoie de un antrenor cu experiență, care să-i așeze mai bine pe teren. Am acceptat ca de mâine să mă prezint la antrenamente. Am semnat pe un an, cu opțiune de încă un an”, a spus Rednic.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și