Închide meniul

Cristi Borcea poate reveni la Dinamo! Condiţia pusă de "Leonidas". Anunţul făcut de Giovanni Becali

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 aprilie 2021, 5:22 / Actualizat: 19 mai 2022, 17:31

Cristi Borcea poate reveni la Dinamo! Condiţia pusă de "Leonidas". Anunţul făcut de Giovanni Becali

Cristi Borcea poate reveni la Dinamo

Mediafax Foto / Liviu Adascalitei via Hepta

Cristi Borcea poate reveni la Dinamo, dar pune o singură condiție. „Leonidas” a fost categoric în ultimii ani când a venit vorba de o posibilă revenire la echipa lui de suflet, însă Giovanni Becali anunţă că Cristi Borcea poate reveni în Ştefan cel Mare. Condiţia pusă de acesta este ca noua arenă a lui Dinamo să se construiască.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea poate reveni la Dinamo

”Pe Melero îl cunosc de mult. Pe mine m-a chemat de două trei ori, şi când a început şi când a zis că nu mai vrea să aibă vreo legătură. Pe Rufo Collado îl ştiam, dar pe Cortacero nu-l cunoşteam. Nu ştiu şi nu vreau să mă amestec, mi-a zis că nu vrea să mai audă de Cortacero. Borcea nu mai vrea să audă de Dinamo. 

Eventual, Borcea, dacă s-ar construi un stadion ca cel din Giuleşti sau Ghencea, probabil cu alţi oameni de afaceri ar putea să participe. Şi-aşa, Dinamo fără stadion, chiar şi cu suporteri, este foarte greu. Uitaţi-vă la Gigi Becali. Şi-a făcut o bază ultra modernă şi plăteşte Arena Naţională ca şi cum ar fi stadionul echipei”, a declarat Giovanni Becali pentru TelekomSport.

Giovanni Becali, cuvinte mari despre Dinamo: „E ca Barcelona”

Aproape 15.000 de fani dinamovişti s-au înscris în programul socios „Doar Dinamo Bucureşti” pentru a ajuta clubul de suflet, iar Giovanni Becali este de părere că a venit momentul pentru ca suporterii să treacă la următorul nivel.

„E un proiect care trebuie să continuie într-o formă mai accentuată. Adică să mărească acea cotă de participare. Dacă s-au strâns aceşti bani, dacă sunt 25 de mii de fani şi măresc puţin cota, să vezi cum Dinamo face buget. Nu ştiu dacă pot să ridice această cotizaţie, dar vom vedea. 

Reclamă

Dinamo trebuie să-şi clarifice situaţia juridică. Aceşti 15-20 de mii trebuie să înţeleagă că este o societate ca Barcelona. Cu preşedinte şi Consiliu de Administraţie. Din 25 de mii trebuie să ai 1800 de cotizanţi importanţi care participă la alegerea unui Consiliu de Administraţie, care Consiliu alege un preşedinte. Din patru în patru ani, faci alegeri”, a mai spus Giovanni Becali pentru sursa citată.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și